i3 3210 Sistemde AtlasOS'a Geçilmeli mi?

Hocam o hiç belli olmuyor. Biliyorum Atlas özellikle çok iyi çalışıyor ama dediğim gibi %100 güvenilir değil. Ama haklısınız gerçekten güzel çalışıyor.

Optimizasyon, redist paketleri ve sistemin stabil çalışması için gerekli olan şeyler. Normal Windows'ta bekleyin yazısında bunlar olur, Atlas'ta sistem içinde yapıyor.
Hocam ben CMD ekranında bekledim bilgisayarım yeniden başladı kullanmaya başlayayım mı şimdi ne yapmam gerekiyor?

Hocam ben CMD ekranında bekledim bilgisayarım yeniden başladı kullanmaya başlayayım mı şimdi ne yapmam gerekiyor?

Masaüstünde bir klasör vardır AtlasOS diye ona gir driver yükleyip gerekli ayarlamaları yapabilirsin oradan. (animasyonları aç kapa vs.)

Masaüstünde bir klasör vardır AtlasOS diye ona gir driver yükleyip gerekli ayarlamaları yapabilirsin oradan. (animasyonları aç kapa vs.)
Son bir yardım alabilirmiyim? GPU'mu bilmiyorum driver'ı nasıl güncelleyeceğim?

Son bir yardım alabilir miyim? GPU'mu bilmiyorum Driver'ı nasıl güncelleyeceğim?

Win+r yapıp çalıştırı açın. Sonra gelen sekmeye "dxdiag" yazın enterleyin. İlk defa girdiyseniz bir şey sorabilir evete basın. Üst taraftaki sekmelerden "ekran"ı seçin. Orada en başta "ad" vardır onun karşısında GPU'nun adı yazar. Sonra yazın internete "xxx GPU driver" diye çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…