i3 3210 Sisteme Windows 7 mi, Windows 8.1 mi?

AV diye bir şey var zaten. Direkt tam tarama yapabilir ya da güvenilir kaynaklarda var.
Kendi deneyimlerime göre bugüne kadar bir zarar görmedim.

Hocam tarasa bile bulamayabilir. Hem o sürümler bir süre sonra hantallaşabiliyor. Kendim gözümle denediğim Ghost Spectre 20H2 Superlite sürümünü denedim 1 hafta süremeden kasmaya başladı.

Hocam tarasa bile bulamayabilir. Hem o sürümler bir süre sonra hantallaşabiliyor. Kendim gözümle denediğim Ghost Spectre 20H2 Superlite sürümünü denedim 1 hafta süremeden kasmaya başladı.
Ghost Spectre iyi değil ama Ognitorenks uçuyor.
Ayrıca çok virüs korkusu falan varsa kendiniz modlayın, ben Offical'ın bazı kaldıramadığım ayarlardan ötürü, mod kullanıyorum ama mod yapılabilir yine de. Kolayıma geliyor benim.

AV diye bir şey var zaten. Direkt tam tarama yapabilir yada güvenilir kaynaklarda var.
Kendi deneyimlerime göre bugüne kadar bir zarar görmedim.
AV, sistemi köklerine kadar tarayabilir mi? KMSpico örneğin, AV böyle arkaplanda iş çevirenleri görebilir mi?

@330766, birazda araştırma yapmak gerekir. Sistemi en verimli kullanılacak şekilde ayarlamayız bence. O yüzden CPU, Ram ve Disk kullanımını en düşüğe indirmeli ve gerekli olan şeyleri çalıştırmalıyız. Tabi sistemin yararına iyi bir hizmet varsa o açık bırakmakta fayda var.

İşte ne olduğu belirsiz Windows sürümlerini kullanmamalıyız. Orijinal Windows kullan ama kendi ayarını kendin yap rehberler var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…