i3 3210 ve GTX 950 Darboğaz

119076

Kilopat
Arkadaşlar elimde iki tane işlemci var. i3 540 ve i3 3210. Gtx 950 i3 540 ile yüksek ihtimal darboğaz yapar. Ancak i3 3210 ile yapar mı bir sonuca varamadım ve sizlere sormak istedim. Özellikle Gta 5'te darboğaz olur mu? Bir sorum daha var işlemci ve anakart pci e 2.0 destekliyor ancak gtx 950 pci e 3.0 versiyonludur. Bir sıkıntı çıkarır mı yani kart performanlı bir şekilde çalışır mı?

Yardım edicek yok mu?

Dostum gtx 950 iyi bir kart, mimarisi ve teknolojisi gelişmiş bir kart, özellikle online oyunlarda darboğaz olacağı kanaatindeyim fakat normal oyunlarda da sıkıntı yaşıyabılirsin, bütçen varsa i5 işlemcilerden almanı öneririm.

Dostum gtx 950 iyi bir kart, mimarisi ve teknolojisi gelişmiş bir kart, özellikle online oyunlarda darboğaz olacağı kanaatindeyim fakat normal oyunlarda da sıkıntı yaşıyabılirsin, bütçen varsa i5 işlemcilerden almanı öneririm.

Dostum öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.Ancak bir video gördüm kafam karıştı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sence video doğru mudur? Kart aynı sadece işlemci bir üstü. İyice kafam karıştı. Videoda pek sıkıntı yok gibiydi.Sence benim işlemcinin hiç oluru yok mu yani kesin darboğaz yapar mı?

Ovv pardon pardon videoda 1366x768 çözünürlüğünde oynuyorlarmış.Şimdi farkettim bende.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı