Arkadaşlar merhaba. Maddi durumum çok iyi değil benim fakat PC çok eskidi bence. PS4'üm var iyi güzel yetiyor ama ufak tefek maksat YouTube'a atmalık renderler yapmak istiyorum. Veyahut PC'de en azından düşük-orta ayarlar olsun, Fortnite vs. oynamak istiyorum.
Sistemim: Intel Core i3 3210.
6 GB RAM.
GA-H61M-S2PV rev 2.2 anakart.
HD 8510 (5570 ile aynı sanırım)
Sistemim bu şekilde. Farklı bir bilgi eklemeyi unutmuşsam söylerim size ama önümüzdeki yaz veya 2-3 sene içinde illa bir PC kullanmayı isterim. Beklentilerim içerisinde, neler yapabilirim bu sisteme? Teşekkürler sağlıcakla kalın iyi forumlar. Bütçe kesin bir şey diyemem. Geliştirme yapılabilirse bu sisteme 3.000-4.000 vermeye çalışırım gerekirse gidip işlerim çalışırım. Moderatör nedense i3-3210U diye yazmış, bilgisayarım masaüstü.
@xCheesy99 sen şu Kıbrıs'lı olan ve sistemini 750 Ti ile yükseltmek isteyen arkadaş değil misin ya ? Anakart ve işlemci değişecek öncelikle. Kıbrıs'ta parça satan sitelerin linkini ekler misin ? Sizde çok vergi alınmıyor olsa gerek.
@xCheesy99 sen şu Kıbrıs'lı olan ve sistemini 750 Ti ile yükseltmek isteyen arkadaş değil misin ya ? Anakart ve işlemci değişecek öncelikle. Kıbrıs'ta parça satan sitelerin linkini ekler misin ? Sizde çok vergi alınmıyor olsa gerek.
Parça satan yer pek bilmiyorum tanıdık birinden belki 2.el alırım. Parça satan yerler dolar üzerinden satıyor sanırım vergili. Anakart ve işlemci değişecek peki ne takmam gerek?
Parça satan yer pek bilmiyorum tanıdık birinden belki 2.el alırım. Parça satan yerler dolar üzerinden satıyor sanırım vergili. Anakart ve işlemci değişecek peki ne takmam gerek?