2.5" SATA SSD takabilirsiniz. Elimde aynı kasanın Acer modeli vardı. Anakartı maksimum 8GB destekliyordu. Sitelerde de 8GB diye geçiyor. Ama her takacağınız DDR3L RAM çalışmayabilir. Şu an takılı RAM'in aynısından almayı deneyin.
2.5" SATA SSD takabilirsiniz. Elimde aynı kasanın Acer modeli vardı. Anakartı maksimum 8GB destekliyordu. Sitelerde de 8GB diye geçiyor. Ama her takacağınız DDR3L RAM çalışmayabilir. Şu an takılı RAM'in aynısından almayı deneyin.
Merhaba yarın SSD alıyorum. Ram bütçem henüz yok. Bilgisayarlardan o kadar uzak kaldım ki ssd'yi nereye takacağımı bilmiyorum. Kasanın içinde harddisk'in yanında sanırım doğru mu? Bilgisayarın içini de hiç açmadım.
SSD'yi nereye takacağımı buldum. RAM slotu da bulunuyormuş. Bilgisayarın içini de görmüş oldum. Muhtemelen 240gb veya 480gb ssd takacağım bakalım nasıl farklar olucak.