E eyyildirici Hectopat Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 1 Yer Antalya Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Mart 2014 #1 Grundig dizüstü bilgisayarıma Orjinal Mac OS X kurmayı düşünüyorum. Sistem bilgilerim aşağıdaki yer almakta, bilgisayarıma orjinal mac destekliyor mu yada ne gibi hatalarla karşılaşırım, çözümleri hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2014
Grundig dizüstü bilgisayarıma Orjinal Mac OS X kurmayı düşünüyorum. Sistem bilgilerim aşağıdaki yer almakta, bilgisayarıma orjinal mac destekliyor mu yada ne gibi hatalarla karşılaşırım, çözümleri hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Mart 2014 #2 Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım: Apple'ın üretmediği hiçbir cihaz, orijinal Mac OS X uyumlu değil. Cihazınızın işlemcisi ve ekran kartı uyumlu. Kurulum yapabilirsiniz: Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım: Apple'ın üretmediği hiçbir cihaz, orijinal Mac OS X uyumlu değil. Cihazınızın işlemcisi ve ekran kartı uyumlu. Kurulum yapabilirsiniz: Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı