muhammedhamzacay Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #41 Kagoer dedi: Hocam, hayli hayli kaldırır. En Ultra ayarlarda oynarsınız. GTA V med ayarlarda 60 FPS+ alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kagoer dedi: Hocam, hayli hayli kaldırır. En Ultra ayarlarda oynarsınız. GTA V med ayarlarda 60 FPS+ alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #42 muhammedhamzacay dedi: Sistem: Anakart: ASUS H61mk. İşlemci: Intel Core i3 3220. RAM: 4 GB. Ekran kartının linki:https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...-itx-2g-oc-p-HBV000008AI6F?magaza=Hepsiburada darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ben i5 760 ile kullanıyorum ve çok az darboğazı var ve RX 550 çok performanslı RX 550 öneririm o sisteme hazır olmasaydı.
muhammedhamzacay dedi: Sistem: Anakart: ASUS H61mk. İşlemci: Intel Core i3 3220. RAM: 4 GB. Ekran kartının linki:https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...-itx-2g-oc-p-HBV000008AI6F?magaza=Hepsiburada darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Ben i5 760 ile kullanıyorum ve çok az darboğazı var ve RX 550 çok performanslı RX 550 öneririm o sisteme hazır olmasaydı.
muhammedhamzacay Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #43 Tontik dedi: Ben i5 760 ile kullanıyorum ve çok az darboğazı var ve RX 550 çok performanslı RX 550 öneririm o sisteme hazır olmasaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam darboğaz bilgisayarda ne zararlar bırakır
Tontik dedi: Ben i5 760 ile kullanıyorum ve çok az darboğazı var ve RX 550 çok performanslı RX 550 öneririm o sisteme hazır olmasaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam darboğaz bilgisayarda ne zararlar bırakır
Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #44 muhammedhamzacay dedi: Hocam darboğaz bilgisayarda ne zararlar bırakır. Genişletmek için tıkla... Bence hiç ben şu an kullanıyorum ve memnunum sanmıyorum sorun çıkacağını. Olmaz kesinlikle.
muhammedhamzacay dedi: Hocam darboğaz bilgisayarda ne zararlar bırakır. Genişletmek için tıkla... Bence hiç ben şu an kullanıyorum ve memnunum sanmıyorum sorun çıkacağını. Olmaz kesinlikle.
muhammedhamzacay Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #45 Tontik dedi: Bence hiç ben şu an kullanıyorum ve memnunum sanmıyorum sorun çıkacağını. Olmaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Tontik dedi: Bence hiç ben şu an kullanıyorum ve memnunum sanmıyorum sorun çıkacağını. Olmaz kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 17 Şubat 2021 #46 muhammedhamzacay dedi: Hocam GTA 5 Valorant Fortnite kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ve Valorant kaldırır ama dediğim gibi Fortnite'den şüpheliyim. O tarz oyunlar daha çok işlemciye yüklenir. Kagoer dedi: Hocam hayli hayli kaldırır. En Ultra ayarlarda oynarsınız. GTA V med ayarlarda 60FPS+ alırsınız. Genişletmek için tıkla... O işlemci ile zor hocam.
muhammedhamzacay dedi: Hocam GTA 5 Valorant Fortnite kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ve Valorant kaldırır ama dediğim gibi Fortnite'den şüpheliyim. O tarz oyunlar daha çok işlemciye yüklenir. Kagoer dedi: Hocam hayli hayli kaldırır. En Ultra ayarlarda oynarsınız. GTA V med ayarlarda 60FPS+ alırsınız. Genişletmek için tıkla... O işlemci ile zor hocam.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #47 muhammedhamzacay dedi: Sistem: Anakart: ASUS H61mk İşlemci: Intel Core i3 3220 RAM: 4 GB. Ekran kartının linki :https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...-itx-2g-oc-p-HBV000008AI6F?magaza=Hepsiburada Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bunun yerine bunu alın Turbox Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
muhammedhamzacay dedi: Sistem: Anakart: ASUS H61mk İşlemci: Intel Core i3 3220 RAM: 4 GB. Ekran kartının linki :https://www.hepsiburada.com/msi-nvi...-itx-2g-oc-p-HBV000008AI6F?magaza=Hepsiburada Darboğaz yapar mı? Genişletmek için tıkla... Bunun yerine bunu alın Turbox Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Kagoer Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #48 light kola dedi: Bunun yerine bunu alın Turbox Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam RX 550 daha iyidir.
light kola dedi: Bunun yerine bunu alın Turbox Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol TURBOX Nvidia Geforce GTX 750 2 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam RX 550 daha iyidir.
muhammedhamzacay Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #49 fatihylmzz dedi: GTA 5 ve Valorant kaldırır ama dediğim gibi Fortnite'den şüpheliyim. O tarz oyunlar daha çok işlemciye yüklenir. O işlemci ile zor hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten Fortnite pek beğenmem PUBG Lite kaldırır herhalde
fatihylmzz dedi: GTA 5 ve Valorant kaldırır ama dediğim gibi Fortnite'den şüpheliyim. O tarz oyunlar daha çok işlemciye yüklenir. O işlemci ile zor hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten Fortnite pek beğenmem PUBG Lite kaldırır herhalde
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 17 Şubat 2021 #50 muhammedhamzacay dedi: Zaten Fortnite pek beğenmem PUBG Lite kaldırır herhalde Genişletmek için tıkla... Kaldırır hocam rahat. TurboX öneren de ne bileyim... Gidin araştırın o markayı. Çok yüksek ihtimalle fake bios vardır.
muhammedhamzacay dedi: Zaten Fortnite pek beğenmem PUBG Lite kaldırır herhalde Genişletmek için tıkla... Kaldırır hocam rahat. TurboX öneren de ne bileyim... Gidin araştırın o markayı. Çok yüksek ihtimalle fake bios vardır.