Amatinin Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 174 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #11 mertSndc dedi: Eki Görüntüle 1531488 Sadece imkanın varsa ekran kartını yükselt yine de 720p çözünürlükte dene kaç FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hiç indirip denemedim
mertSndc dedi: Eki Görüntüle 1531488 Sadece imkanın varsa ekran kartını yükselt yine de 720p çözünürlükte dene kaç FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok hiç indirip denemedim
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #12 Belki çok düşük FPS'lerle oyardınız ama son güncelleme sorunlu sistem farketmeksizin FPS dropları falan oluyor.
Belki çok düşük FPS'lerle oyardınız ama son güncelleme sorunlu sistem farketmeksizin FPS dropları falan oluyor.
mertSndc Megapat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #13 Amatinin dedi: Bir fikrim yok hiç indirip denemedim. Genişletmek için tıkla... Cevaplara da bakılırsa pek zevk vermez denemene gerek yok imkanın olduğunda ekran kartı yükseltimi yap. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
Amatinin dedi: Bir fikrim yok hiç indirip denemedim. Genişletmek için tıkla... Cevaplara da bakılırsa pek zevk vermez denemene gerek yok imkanın olduğunda ekran kartı yükseltimi yap.