MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B450M-A PRO MAX ITOPYA'da
www.itopya.com
Ben pek fazla anlamadığım için ufak araştırmayla uyguna böyle bir şey yükseltmeye çalıştım. Sizin de önerileriniz bekliyorum. Attığım bütçelerde olursa sevinirim.
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B450M-A PRO MAX ITOPYA'da
www.itopya.com
Ben pek fazla anlamadığım için ufak araştırmayla uyguna böyle bir şey yükseltmeye çalıştım. Sizin de önerileriniz bekliyorum. Attığım bütçelerde olursa sevinirim.
Uygun fiyata X3440 gibi bir işlemci alıp mevcut anakartınız ile devam edin. RAM 16 GB'a çıkartılabilir. Ekran kartınız DDR4 olduğu için zaten performansı düşük bir GT 1030 modeli, güncel bir platforma geçmek gereksiz. İlaveten DDR4 ram almanız gerekecek, Güncel bir sisteme geçerken Ryzen 3 1200 gibi bir işlemci artık eskide kaldı. Minimum i3 10100F tercih edilmeli.
www.itopya.com