i3 3220 İle GT 1030 Uyumu

İplikçi Nedim

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bir ekran kartı güncellemesi yapmaya niyetlendim ancak Anakart PSU ve İşlemci parçalarının bu ekran kartıyla nasıl etkileşimi olur pek bilmiyorum. Bundandır ki sizlere danışmak istedim şu an bilgisayarımda Gigabyte H61M Anakart var İşlemci olarak ise i3 3220 3.20 GHZ var. Güç kaynağım ise 450 Watt'lık bir güç kaynağı. Alma niyetinde olduğum ekran kartı ise (Asus GeForce GT1030 GDDR5 OC 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar). Bu ekran kartı belirttiğim parçalarla doğru çalışır mı?
GTA V, Shadow Of Mordor, Batman arkham knight, gibi oyunları oynayabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığın oyunları orta ayarlarlarda oynayabilirsin. Sistemindeki RAM miktarı da önemli, en 8 GB tavsiye ederim.

Sakın GT 1030'a 600 TL civarı vermeyin. Ya Çin'den GTX 960 alın o da 600 TL civarı. Yada RX 560 alın.

Bende i3 3220 8 GB ram RX 560 4 GB var. GTA V, Bf1, Pes 2019, Mafia 3 vb. oyunları 1080p yüksek ayarlarda kasmadan oynuyabiliyorum.

Sakın GT 1030 a 600 TL civarı vermeyin. Ya çinden GTX 960 alın oda 600 tl civarı. Yada RX 560 alın.
Dediğin iyi hoş dostum da o konuda hiç tecrübem olmadı ve ben de tablet açılımı yapan çocuğa dönmek istemiyorum.. ))
yazdığın oyunları orta ayarlarlarda oynayabilirsin.sistemindeki ram miktarıda önemli en 8 gb tavsiye ederim.
RAM'lerim şu an 1333 MHz 4 GB, biraz eski bi' RAM olduğu için piyasada bulması zor ancak anakartımda bir slotluk daha yer var yanına aynı RAM'den ek yapacağım..
Bende i3 3220 8 GB ram RX 560 4 GB var. GTA V, Bf1, Pes 2019, Mafia 3 vb. oyunları 1080p yüksek ayarlarda kasmadan oynuyabiliyorum.
Anladım dostum ancak sorum o değil teknik olarak bahsi geçen ekran kartı anakart ve işlemcimle uygun mudur..
Bu arada anakartım tam olarak; Gigabyte H61M-DS2 tam olarak marka model vermek gerekirse..
Yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…