i3 3220 sistem alınır mı?

Anlayamadım almayın mı?
TURBOX, Izoly, Dragos gibi markaları hiç bir zaman tercih etmeyin, ettirmeyin. Seçmiş olduğunuz bilgisayar dediğiniz oyunlar için yetersiz kalır ve bu marka, bilgisayarlarında hep eski nesil işlemciler kullanmakta ve diğer parçalarıda kalitesizdir. Fiyat olarakta kandırıyorlar.

Korkunç bir sistem. Berbat. Bir de Turbox kasa. İğrenç.

Nasıl istersen! Technopat'ta binlerce konu varken yine böyle konu açmaları delirtiyor insanı o zaman istediğini yazalım.
Valorant ort. 25.
CS:GO 26 FPS.
Minecraft en düşük ayarlar chunklar 50-70 FPS.
GTA 15 FPS.

zorlasan 30fps alırsın ama 2 gün sonra ekran kartın elinde

Almayın hocam bu bütçeye daha iyi bilgisayarlar toplanır bütçe verin.

Yukarıda bir arkadaş yazmış 1500e dizilir diye. Şu dolar kuru ve pahalılıkta olmaz dedim araştırdım. Adam haklı aşağı yukarı 1500 TL ile bu kasa diziliyor. Üstelik parça kalitesinden bahsetmiyorum bile.

Nasıl istersen! Technopat'ta binlerce konu varken yine böyle konu açmaları delirtiyor insanı o zaman istediğini yazalım.
Valorant ort. 25.
GTA 15 FPS.

Hocam doğru söylüyorsunuz da alınmaz Turbox ama eğr, ye eğri doğruya doğru benim çöp HD 6350 bile Valorant'ta 60 FPS üstü alıyor. GTA 5 30 FPS bu değerler her ne kadar yanlış olsa da alınmaz bu sistem APU alın daha iyi.

Benim sistem gibi ben 1500'e dizdim sakın alma.

Valorant ort. 25.
GTA 15 FPS.

Yani benim sorum karlı olup olmadığımı anlamak lütfen bu laflarınız kendinize saklayın ya da yazmayın.
Biraz geç oldu ama 4.900 TL bütçem var azda olur hafif fazlada önerir misinz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…