i3-3220 sistem için PSU önerisi

Erwin01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar.

Intel i3 3220 3.30GHz işlemci, 8 GB 1.600MHz RAM kullanıyorum ve bugün bir site üzerinden şehir içi Saphpire HD 6870 model ekran kartı aldım. 1 GB 256 Bit.

Aklımda 80+ Bronz Serfitikalı 600W gücünde PSU almak var. Sizce daha da yükseltmeli miyim veya daha uygun fiyata serfitikalı fakat Watt gücü düşük mü almalıyım? Yardımcı olur musunuz?

Bence alınan PSU ömürlük alınmalı ben sorununu çektiğim için biliyorum. Pazartesi 750W PSU alacağım, 1660Super için gerekli değil örneğin. Ama yarın bir gün başka ekran kartı takmak istediğimde veya komple sistemi yenilediğimde kullanmaya devam edeceğim. Dediğim gibi yükesk watt iyidir.

Yanıtlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar şuan 300 tl bütçem var ve galiba @ReznooW'un Sharkoon ürününü alacağım çünkü maddi açıdan şu sıralar zor günlerden geçiyorum iyi forumalr dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı