Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2018 #11 Talha Yalnızer dedi: çok teşekkürler büyük ihtimalle r7 260x alıcam psu bu ekran kartı ıçın yeterlimi ? Genişletmek için tıkla... Bu arada satıcı pazarlık olur yazmış daha iyi birşeyler yaptırabilirsin.
Talha Yalnızer dedi: çok teşekkürler büyük ihtimalle r7 260x alıcam psu bu ekran kartı ıçın yeterlimi ? Genişletmek için tıkla... Bu arada satıcı pazarlık olur yazmış daha iyi birşeyler yaptırabilirsin.
T Talha Yalnızer Decapat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 9 24 Temmuz 2018 #12 Razer60 dedi: Bu arada satıcı pazarlık olur yazmış daha iyi birşeyler yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için alacağım
Razer60 dedi: Bu arada satıcı pazarlık olur yazmış daha iyi birşeyler yaptırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için alacağım
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2018 #13 Talha Yalnızer dedi: Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için alacağım Genişletmek için tıkla... Önemli değil
Talha Yalnızer dedi: Çok teşekkürler yardım ettiğiniz için alacağım Genişletmek için tıkla... Önemli değil