Merhabalar arkadaşlar elimde biraz param var ve sistemi yükseltmek istiyorum sizce hangisini upgrade etmeliyim Valorant'ta 80 90 FPS görmek istiyordum.
Bütçe düşükse 4 Gb ram daha ekleyebilirsin. Üstüne 120 GB ssd alabilirsin. FPS farkı fazla olmaz fakat sistem bellek kanadında rahatlar. Ayrıca hızlı açılıp hızlı kapanır.
Hocam ekran kartı yerine i7 3770'de düşünebilirsin. Valorant işlemci odaklı bir oyun.
Ekran kartına vereceğin parayla i7+SSD+RAM gayet iyi olur gibi. Daha iyi önerileri olan arkadaşlar olabilir.
Hocam ekran kartı yerine i7 3770'de düşünebilirsin. Valorant işlemci odaklı bir oyun.
Ekran kartına vereceğin parayla i7+SSD+RAM gayet iyi olur gibi. Daha iyi önerileri olan arkadaşlar olabilir.
Evet. Hatta SSD bile alabilirsin. Sarı siteden 'Param Güvende' ile al. İşlemciyi aldıktan sonra testlerini yap, iyice emin olduktan sonra onay ver. Gelir gelmez onay verirsen bir sıkıntı çıkma durumunda iade etmen çok zor olur. Merak ettim şuan kaç FPS alıyorsun?
Kingston KVR1333D3N9/4G 4 GB DDR3 1333 MHz CL9 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Evet. Hatta SSD bile alabilirsin. Sarı siteden 'param güvende' ile al. İşlemciyi aldıktan sonra testlerini yap, iyice emin olduktan sonra onay ver. Gelir gelmez onay verirsen bir sıkıntı çıkma durumunda iade etmen çok zor olur. Merak ettim şu an kaç FPS alıyorsun?
Kingston KVR1333D3N9/4G 4 GB DDR3 1333 MHz CL9 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam işlemci şu anlık bana Yetiyor'da RAM biraz kötü şunları alsam sisteme 75-80 FPS'lere çıkar mıyım veya arkada Discord açık oyun oynayabilir miyim rahat bir de Alt Tab hızı artar mı çok şey istiyorum ama