i3 3220 sisteme yükseltme önerisi

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Elime şöyle eski bir sistem geçti:

Anakart: ASUS H61M-PRO
İşlemci: i3 3220.
RAM: 8 GB DDR3.
Ekran kartı: yok.
PSU: 230W eski bir PSU.

Şimdi bu sistemde anakart değiştirmeyeceğim. O yüzden anakart tavsiyesi istemiyorum. RAM'leri de kendim hallederim sorun yok. Şu an için işlemci, ekran kartı ve PSU yükseltmesi yapacağım. Bana bu sisteme uygun en iyi ve en stabil çalışacak, darboğaz yapmayacak işlemci ve ekran kartı tavsiyesi vermenizi istiyorum. Ve tabii ki bu parçalara uygun bir de PSU. Yukarıda yazmış olsam da yine de anakart bilgilerini CPU-Z üzerinden ekliyorum buraya.

Tavsiyelerinizi hem Intel işlemciler üzerinden hem de AMD işlemciler üzerinden yaparsanız sevinirim.

Bu arada bütçe düşünmenize gerek yok. Zaten eski bir sistem olduğu için önerilecek çok alternatif olduğunu düşünmüyorum. Bu sisteme uygun en iyi kabul edilebilecek her türlü parçayı fiyatına bakmadan alırım yani sorun yok.

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• anakart.jpg
    anakart.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 69
i5 3470 ya da i7-3770 alıp RX 570-580 GTX 1060 alabilirsin. Kaliteli bir 550W PSU da yeter PSU'lara hakim olmadığım için güç kaynağı önerisi yapamayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart değiştirmek istemediğinizi söylemişsiniz.
Bu anakarta AMD işlemci takılamıyor diyorsunuz yani. Keşke böyle söyleseydiniz, yine de teşekkür ederim.
AMD işlemci için anakart değiştirmek lazım ben 1155 pin için yapılabilecek en ideal geliştirmeyi söylemiştim.
Anladım. Tekrar teşekkür ederim.

O halde sorunum çözülmüştür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı