i3 3220 Sistemin 64 Bit Desteği Var mı?

Neaky

Kilopat
Arkadaşlar iyi günler bilgisayarımın sistem özelliklerine girdiğim de 32 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci diyor. Bende bunu gördükten sonra Windows 7 64 bit işletim sistemi yüklemeye karar vermiştim. Ancak yükleme ekranında herhalde donanım uyuşmazlığından dolayı açılmadı sistem bende geri döndüm Windows 10 32 bit'e anlamadığım şey şu orada 64 bit tabanlı yazmasına rağmen neden olmadı acaba işlemci dışında başka bir donanım 64 bit desteklemiyor diye hepsi 32 bite göre mi ayarlanmış? Öyle ise hangi donanım ve nereden bakabilirim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sisteminiz 64 bit destekliyor. Ancak siz 32 Bit kurulum yapmışsınız. Windows 7 64 bit kurarken ne tür hata alıyorsunuz bilmiyorum ama muhtemelen Windows 10 64 Bit'te bu sorunu almayacaksınız.

Windows 10 64 Bit ISO'su için makalemize bakabilirsiniz:
Sisteminiz 64 bit destekliyor. Ancak siz 32 Bit kurulum yapmışsınız. Windows 7 64 bit kurarken ne tür hata alıyorsunuz bilmiyorum ama muhtemelen Windows 10 64 Bit'te bu sorunu almayacaksınız.

Windows 10 64 Bit ISO'su için makalemize bakabilirsiniz:

Çözüm
Sisteminiz 64 bit destekliyor. Bir problem gözükmüyor fakat aldıgınız hatayı tam olarak anlayamadım tekrar izah edebilirmisiniz? Veya hatanın ekran görüntüsünü paylaşailir misiniz?

Bu anlattığım olay 1 yıl önce oldu hatayı hatırlamıyorum ancak sanırım kurulum esnasında sürekli baştan alıyordu format esnasında teşekkürler. Bir de Windows 8.1 64 bit makalesi varsa atar mısınız? Windows 10 tam bir çöp de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de Windows 8.1 64 bit makalesi varsa atar mısınız? Windows 10 tam bir çöp de.
2018 senesinde Windows 8.1 gibi eski sürümleri yüklemeyi önermiyoruz. Bütün ISO'ları sildik. Tam tersi Windows 8.1 tam bir çöp.

Bu yeterli Bir sebebtir sanırım. İnternetimi Sömürüyor

UEFI DESTEKLİYOR MU PEKİ BİLGİSAYARIM YENİ NESİL BİR ANAKART OLMASA BİLE?

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    24,8 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:

Sene olmuş 2018 windows 8.1 güncelleme gelmiyor. Windows 10 home kullanmanızı tavsiye ederim.Oyunda 10-15 fps arttı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…