B Burak The Windows 7 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9 23 Temmuz 2020 #21 AktifCan dedi: Neden yüklemesin? Genişletmek için tıkla... Virüslü olabilir ve MediaFire'den yüklüyor saçma sapan link atıcağınıza gidin orijinalini kurun. İstersen bir sitenin linkini at AkifCan.
AktifCan dedi: Neden yüklemesin? Genişletmek için tıkla... Virüslü olabilir ve MediaFire'den yüklüyor saçma sapan link atıcağınıza gidin orijinalini kurun. İstersen bir sitenin linkini at AkifCan.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 23 Temmuz 2020 #22 Burak The Windows 7 dedi: Virüslü olabilir ve MediaFire'den yüklüyor saçma sapan link atıcağınıza gidin orijinalini kurun. İstersen bir sitenin linkini at AkifCan. Genişletmek için tıkla... Ben hazırladım ISO dosyasını. Sağdan soldan alıntı değil.
Burak The Windows 7 dedi: Virüslü olabilir ve MediaFire'den yüklüyor saçma sapan link atıcağınıza gidin orijinalini kurun. İstersen bir sitenin linkini at AkifCan. Genişletmek için tıkla... Ben hazırladım ISO dosyasını. Sağdan soldan alıntı değil.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 24 Temmuz 2020 #23 AktifCan dedi: Ben hazırladım ISO dosyasını. Sağdan soldan alıntı değil. Genişletmek için tıkla... Sana nasıl güveneceğiz?
AktifCan dedi: Ben hazırladım ISO dosyasını. Sağdan soldan alıntı değil. Genişletmek için tıkla... Sana nasıl güveneceğiz?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #24 309999 dedi: Sana nasıl güveneceğiz? Genişletmek için tıkla... Sanal sisteme kurup deneyebilirsin. Şüphen varsa indirme.
309999 dedi: Sana nasıl güveneceğiz? Genişletmek için tıkla... Sanal sisteme kurup deneyebilirsin. Şüphen varsa indirme.