E Ergin Ady Hectopat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2017 #11 MWarfare dedi: Kardeş oynamasına oynarsın ama en düşükte ve 720p'de çok da keyif vermez be. Genişletmek için tıkla... Monitor 720p zaten. Critness dedi: Buyur kardeş. Adam 1280x720 Low ayarlarda 24-42 arası almış sistemi seninkiyle aynı sadece RAM'i 8 hepsi o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bu videodan bahsediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2017
MWarfare dedi: Kardeş oynamasına oynarsın ama en düşükte ve 720p'de çok da keyif vermez be. Genişletmek için tıkla... Monitor 720p zaten. Critness dedi: Buyur kardeş. Adam 1280x720 Low ayarlarda 24-42 arası almış sistemi seninkiyle aynı sadece RAM'i 8 hepsi o. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bu videodan bahsediyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2017 #12 24-42 FPS seni memnun ediyorsa sorun yok demektir.