xHeLLSoLdieR

Hectopat
Yer
Tokat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2-2.5 yıldır kullanıyor olduğum bir sistemim var. Çok oyun oynadığım, video editleme ve render gibi işlemler yaptığım için bilgisayarımın yorulduğunu fark ettim. Belki de bir yardım eli istiyordur
Her neyse girişi uzun tuttum hemen size sistemimden bahsedeyim.

Sistem özellikleri:
  • - 4 GB 1333 MHz RAM
  • - Nvidia GeForce GT420
  • - Intel Core i3-3220 Processor 3.30 GHz İşlemci
  • - Zotac H61MAT-D-E Intel H61 1333MHz DDR3 LGA1155 mATX Anakart 01-ZOT-004-00100
  • - 500 GB HDD

Bu sistemde özellikle son 3-4 aydır istediğim gibi oyun oynayamamaya başladım. Özellikle RAM konusunda bir destek yapmam gerektiğini düşünüyorum. Ama buradan okuyup araştırdığıma göre de sadece RAM eklemek iyi bir sonuç elde etmeye çok da yaramıyormuş. Sizden ricam; bana yol göstermeniz, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığınız oyunları ve bütçenizi belirtin. Bu doğrultuda yardımcı olalım.

Oynadığım oyunlar CSGO, Knight Online, Just Chause 2, X-Men Origins: Wolverine, ETS 2, Metal War Online, Zula, Far Cry 2 ve nadiren de olsa Wolfteam'e giriyorum kampanya zamanları. Ama şu saydığım oyunların en az yarısını oynayamıyorum. Bütçe olarak da 1300 TL diyebilirim.

Ayrıca mobil oyun programı olarak da Nox ve BlueStacks'i kullanıyorum. Bu ikisi ortalama %70-75 oranında RAM kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…