i3-3220 ve GTX 570 darboğaz yapar mı?

GTX 570 in daha performanslı olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda PSU yu hatta işlemciyi dahi değişebilirim, planlarım var fakat şu an için değil.
Evet, daha iyi. Ama 220 Watt güç çekiyor. PSU'dan dönüştürücü kablo ile beslenir mi hiç emin değilim. Ayrıca güvenli de olacağını sanmıyorum. 570 yerine GTX 660 veya RX 560 daha iyi olur bence. 2. elde ne kadara buldunuz GTX 570'i?

500 TL.
Evet, daha iyi. Ama 220 Watt güç çekiyor. PSU'dan dönüştürücü kablo ile beslenir mi hiç emin değilim. Ayrıca güvenli de olacağını sanmıyorum. 570 yerine GTX 660 veya RX 560 daha iyi olur bence. 2. elde ne kadara buldunuz GTX 570'i?

Korkulan başıma geldi arkadaşlar, ekran kartı kasaya sığmıyor. Anakartı kasadan çıkartıp tornavidayla kısa devre verdiğimde de güç gelir gelmez PSU dan çıt diye bir ses geliyor ve gücü kesiyor. Anakartın yeşil ledi yanmaya devam ediyor fakat fişi çekip tekrar takana kadar bilgisayar güç almıyor. HD 6570 i takınca bilgisayarda hiç bir sıkıntı kalmıyor. PSU yetersizliğinden kesin emin olabilir miyim ?
@Lee Yubin @Arvedui @NoBMPR R8

Korkulan başıma geldi arkadaşlar, ekran kartı kasaya sığmıyor. Anakartı kasadan çıkartıp tornavidayla kısa devre verdiğimde de güç gelir gelmez PSU dan çıt diye bir ses geliyor ve gücü kesiyor. Anakartın yeşil ledi yanmaya devam ediyor fakat fişi çekip tekrar takana kadar bilgisayar güç almıyor. HD 6570 i takınca bilgisayarda hiç bir sıkıntı kalmıyor. PSU yetersizliğinden kesin emin olabilir miyim ?
@Lee Yubin @Arvedui @NoBMPR R8

Son düzenleme:
Kablodan degildir guc olarak yetmiyordur.
Hocam şöyle bir gelişme oldu, bilgisayar açılmaya başladı fakat ekran kartında görüntü yok. Pili söküp geri takıp açtığımda bir kez ekran kartı arızası verdi (1 uzun 3 kısa bip) fakat ondan sonraki açışlarımda o arızayı da vermedi, yine görüntü yok. Yarın tanıdık bilgisayarcıma götürüp farklı bir PSU ile denemesini isteyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı