i3 3220 ve R7 240 sistem GTA 5 donma sorunu

yigitakdeniz

Hectopat
Daha fazla  
Ben GTA 5'de yüksek ayarlarda oynuyorum ama bu donma olayında ayarların ne olduğu fark etmiyor. (düşük, yüksek, çok yüksek her türlü oluyor) Benchmark yapıyorum fos istediğim değerlerde donma falan yok. Oyuna giriyorum arabayla hız yapıyorum etrafa çarpıyorum falan sorun yok ama 3 4 dk sonra hız yaparken, bir yere çarparken falan oyunda sinir bozucu donmalar oluyor, zaman gectikce de şiddeti artıyor oynanacak durumda olmuyor. Ignore suggested limit acik. Vsync kapalı.
Sistemim:
  • 4GB RAM
  • i3 3220 3.30 GHz
  • R7 240 4GB
Overclock yaptım bu arada.
  • Gpu clock 1000
  • Memory 1050
  • Power control +2
  • Fan speed %65
Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
4GB RAM Gta5 için yeterli değil. Donmalar bu yüzden oluyor. 8GB ideal. Diğer parçalar yeterli. Ekran kartı da normal ayarda oynatır.

4GB Ram GTA5 için yeterisz, donmaların nedeni bu. 8GB günümüz oyunları için ideal. GTA5 de buna dahil.
3-4 dakika sonra başlamasının nedeni de, RAM kullanımı hemen belli miktara gelmez oynadıkça artar ve yeterli düzeye gelince artmaz. Sende yeterli miktara gelemediği için Harddiskine yükleniyor ve bu da ani takılmalara sebeb oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı