laper12 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2015 #11 Yemliha DUMAN dedi: Evet oc yapıldığında hızı geçiyor ama performans olarak ta geçiyor mu ? Onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü bir işlemci değil ama dediğin gibi sadece hızı geçiyor bana kalsa performans konusunda yetişemiyor.
Yemliha DUMAN dedi: Evet oc yapıldığında hızı geçiyor ama performans olarak ta geçiyor mu ? Onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kötü bir işlemci değil ama dediğin gibi sadece hızı geçiyor bana kalsa performans konusunda yetişemiyor.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 11 Şubat 2015 #12 Selim Emre dedi: Benim bildiğim dedim zaten. Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil. Bizde başkalarından öğrendik sonuçta. Buradaki sorun bazı fanboylar'ın bu işlemciyi fazla şişirmesi.
Selim Emre dedi: Benim bildiğim dedim zaten. Yanlış bilgi verdiysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Yok sorun değil. Bizde başkalarından öğrendik sonuçta. Buradaki sorun bazı fanboylar'ın bu işlemciyi fazla şişirmesi.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 11 Şubat 2015 #13 Sadece oyun oynamak istiyorsan G3258 almalısın. Ama render gibi işlerde zaten iki işlemci de işe yaramaz. 4,5GHz'e overclock yaparsan i7-4790K'e yakın performansı bile veriyor G3258 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sadece oyun oynamak istiyorsan G3258 almalısın. Ama render gibi işlerde zaten iki işlemci de işe yaramaz. 4,5GHz'e overclock yaparsan i7-4790K'e yakın performansı bile veriyor G3258 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et