ShitGo Hectopat Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2019 #11 Mehmet Halis dedi: Aralarında pek fark göremedim. Mimari değişmemiş. Sadece 0.2 ghz lik bir hız farkı bulumakta. Elbette size kalmış ancak ben ucuz olanı öneririm. Genişletmek için tıkla... ASROCK H71M-DGS bu anakarta i5 3470 uyumlu demi hocam ?
Mehmet Halis dedi: Aralarında pek fark göremedim. Mimari değişmemiş. Sadece 0.2 ghz lik bir hız farkı bulumakta. Elbette size kalmış ancak ben ucuz olanı öneririm. Genişletmek için tıkla... ASROCK H71M-DGS bu anakarta i5 3470 uyumlu demi hocam ?
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 10 Ağustos 2019 #12 ShitGo dedi: ASROCK H71M-DGS bu anakarta i5 3470 uyumlu demi hocam ? Genişletmek için tıkla... Seçmiş olduğunuz işlemci ve anakart modeliniz bu linkte verilmiş. Ancak ben anakartınızı göremedim. Bir de siz bakın. ASRock > CPU Support List www.asrock.com
ShitGo dedi: ASROCK H71M-DGS bu anakarta i5 3470 uyumlu demi hocam ? Genişletmek için tıkla... Seçmiş olduğunuz işlemci ve anakart modeliniz bu linkte verilmiş. Ancak ben anakartınızı göremedim. Bir de siz bakın. ASRock > CPU Support List www.asrock.com