notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 12 Nisan 2022 #11 EldrithcWraith dedi: Hocam ikinci el işlemci çok fark etmez. 3 sene kullanım sınırı var bana göre. Performans farkı tabii ki olur kutusu bile açılmamış ile arasındaki. Genişletmek için tıkla... Tamam Tamamda Tamamda sıfır eski işlemci bulunmuoyr yenileri çok pahali
EldrithcWraith dedi: Hocam ikinci el işlemci çok fark etmez. 3 sene kullanım sınırı var bana göre. Performans farkı tabii ki olur kutusu bile açılmamış ile arasındaki. Genişletmek için tıkla... Tamam Tamamda Tamamda sıfır eski işlemci bulunmuoyr yenileri çok pahali
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #12 notcfn dedi: Tamam Tamamda Tamamda sıfır eski işlemci bulunmuoyr yenileri çok pahali Genişletmek için tıkla... Hocam fark oluşmuyor dedim ya.
notcfn dedi: Tamam Tamamda Tamamda sıfır eski işlemci bulunmuoyr yenileri çok pahali Genişletmek için tıkla... Hocam fark oluşmuyor dedim ya.