Emre BvB Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Selam Technopat üyeleri. i3 3220. GTX 1650. 12 GB RAM. Sistem bu şekilde. İşlemcimi i5 3470'e yükseltmeyi düşünüyorum. FPS oyunlarında performans artışı olur mu? Valorant 60 - 100 FPS arası alıyorum şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Selam Technopat üyeleri. i3 3220. GTX 1650. 12 GB RAM. Sistem bu şekilde. İşlemcimi i5 3470'e yükseltmeyi düşünüyorum. FPS oyunlarında performans artışı olur mu? Valorant 60 - 100 FPS arası alıyorum şu an.
6 617210 Centipat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 683 Çözümler 2 14 Ağustos 2023 #2 Aleykum selam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama hali hazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur.
Aleykum selam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama hali hazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur.
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.961 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire Pulse RX6600 8GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 14 Ağustos 2023 #3 Artış olur, o işlemciyle ekran kartı hayvan gibi darboğaz yapıyordur. İ7 3770 e bütçe varsa çok daha iyi olur.
Artış olur, o işlemciyle ekran kartı hayvan gibi darboğaz yapıyordur. İ7 3770 e bütçe varsa çok daha iyi olur.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 14 Ağustos 2023 #4 Bence i5 3470'den daha iyi bir işlemciye yükseltmen gerekiyor o işlemci besleyemiyor o kartı.
Uwuweweuwuewew Osas Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #5 617210 dedi: Aleykümselam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama halihazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu kafayla bakmayın DDR3 sistemlere bende i7 4790K var şu an bu bütçedeki bütün DDR4'leri tokatlar.
617210 dedi: Aleykümselam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama halihazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... Bu kafayla bakmayın DDR3 sistemlere bende i7 4790K var şu an bu bütçedeki bütün DDR4'leri tokatlar.
Emre BvB Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #6 Serquis dedi: Artış olur, o işlemciyle ekran kartı hayvan gibi darboğaz yapıyordur. i7 3770'e bütçe varsa çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam var ama dershaneye yazıldım fazla da açılmak istemiyorum. Kaç FPS artışı olur acaba Valorant'ta. 617210 dedi: Aleykümselam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama halihazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... Anakartım desteklemiyor çok masraf yapmam gerekir. Dershaneye gidiyorum arada kafa dağıtmaya giriyorum oyuna. Kaç FPS artar?
Serquis dedi: Artış olur, o işlemciyle ekran kartı hayvan gibi darboğaz yapıyordur. i7 3770'e bütçe varsa çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam var ama dershaneye yazıldım fazla da açılmak istemiyorum. Kaç FPS artışı olur acaba Valorant'ta. 617210 dedi: Aleykümselam. Yerinizde olsam bu makineye yatırım yapmadan elden çıkarır yeni sisteme geçerdim. Ama halihazırda yeterliyse de yükseltmeye gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... Anakartım desteklemiyor çok masraf yapmam gerekir. Dershaneye gidiyorum arada kafa dağıtmaya giriyorum oyuna. Kaç FPS artar?
Serquis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 4.961 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire Pulse RX6600 8GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 14 Ağustos 2023 #7 Emre BvB dedi: Hocam var ama dershaneye yazıldım fazla da açılmak istemiyorum. Kaç FPS artışı olur acaba Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... Kesin birşey söyleyemem ancak valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emre BvB dedi: Hocam var ama dershaneye yazıldım fazla da açılmak istemiyorum. Kaç FPS artışı olur acaba Valorant'ta. Genişletmek için tıkla... Kesin birşey söyleyemem ancak valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emre BvB Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #8 Serquis dedi: Kesin bir şey söyleyemem ancak Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Turbo Speed de GHz artmış nasıl Turbo'ya alabiliyoruz. i3 3220 işlemciye göre i5 bir adım önde umarım pişman etmez teşekkür ederim hepinize. Serquis dedi: Kesin bir şey söyleyemem ancak Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende birkaç videoya baktım sonuçlar daha aşagısındaydı neyse alıp göreceğiz artık.
Serquis dedi: Kesin bir şey söyleyemem ancak Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Turbo Speed de GHz artmış nasıl Turbo'ya alabiliyoruz. i3 3220 işlemciye göre i5 bir adım önde umarım pişman etmez teşekkür ederim hepinize. Serquis dedi: Kesin bir şey söyleyemem ancak Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ciddi fark olacaktır. Şöyle testini de buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende birkaç videoya baktım sonuçlar daha aşagısındaydı neyse alıp göreceğiz artık.