albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2013 #21 Hayırlı olsun. Yanına bi 290x alırsın artık
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #23 albaywolf dedi: Hayırlı olsun. Yanına bi 290x alırsın artık Genişletmek için tıkla... Öhöhöm ne yaptın hocam.
albaywolf dedi: Hayırlı olsun. Yanına bi 290x alırsın artık Genişletmek için tıkla... Öhöhöm ne yaptın hocam.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 3 Kasım 2013 #24 albaywolf dedi: Hayırlı olsun. Yanına bi 290x alırsın artık Genişletmek için tıkla... O yetmez R9 290X Crossfire
albaywolf dedi: Hayırlı olsun. Yanına bi 290x alırsın artık Genişletmek için tıkla... O yetmez R9 290X Crossfire
M Mertcan Başel Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #25 Arkadaşım bende bazı parçalar aldım. Biliyorsun. Yorum yazmıştın. Yoksa gaza gelip sende gidip bu parçayımı aldın ? Şaka yapıyorum. Yanlış anlama .
Arkadaşım bende bazı parçalar aldım. Biliyorsun. Yorum yazmıştın. Yoksa gaza gelip sende gidip bu parçayımı aldın ? Şaka yapıyorum. Yanlış anlama .
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #26 Mertcan Başel dedi: Arkadaşım bende bazı parçalar aldım. Biliyorsun. Yorum yazmıştın. Yoksa gaza gelip sende gidip bu parçayımı aldın ? Şaka yapıyorum. Yanlış anlama . Genişletmek için tıkla... Ben zaten bir şeyler alacaktım. Yanlış anlamıyorum sende.
Mertcan Başel dedi: Arkadaşım bende bazı parçalar aldım. Biliyorsun. Yorum yazmıştın. Yoksa gaza gelip sende gidip bu parçayımı aldın ? Şaka yapıyorum. Yanlış anlama . Genişletmek için tıkla... Ben zaten bir şeyler alacaktım. Yanlış anlamıyorum sende.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 3 Kasım 2013 #27 Sercan sen gaza gelmemiş olabilirsin. Ama ben gaza gelmek üzereyim
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #28 Emou dedi: Sercan sen gaza gelmemiş olabilirsin. Ama ben gaza gelmek üzereyim Genişletmek için tıkla... Gaza gelme ipragaza gel. Gaza gel ya iyidir.
Emou dedi: Sercan sen gaza gelmemiş olabilirsin. Ama ben gaza gelmek üzereyim Genişletmek için tıkla... Gaza gelme ipragaza gel. Gaza gel ya iyidir.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 3 Kasım 2013 #29 Sercan Yeşil dedi: Gaza gelme ipragaza gel. Gaza gel ya iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende gaza gelmek isterim ama hem bütçe yeterli değil hemde bizim burada parça satan bir yer yok.
Sercan Yeşil dedi: Gaza gelme ipragaza gel. Gaza gel ya iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende gaza gelmek isterim ama hem bütçe yeterli değil hemde bizim burada parça satan bir yer yok.
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 3 Kasım 2013 #30 Emou dedi: Bende gaza gelmek isterim ama hem bütçe yeterli değil hemde bizim burada parça satan bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Para toplayabilirsin benim gibi. Bayram paraları harçlıklar falan filan. Elazığ da vatan yok mu?
Emou dedi: Bende gaza gelmek isterim ama hem bütçe yeterli değil hemde bizim burada parça satan bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Para toplayabilirsin benim gibi. Bayram paraları harçlıklar falan filan. Elazığ da vatan yok mu?