Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle emekliye çıkardığım işlemci, anakartımı satıyorum. Toz ve ısı takıntım olduğu için ürünler ilk aldığım gün gibi duruyor. Bugüne kadar hep toz filtreli kasalarda kullanıldı ürünler.
● Işlemcim CM Hyper103 ile kullanıldı, 50° görmedi bile. Yeni aldığım i7 4790k'nın sıfır stok soğutucusu ile birlikte göndereceğim.
●Anakart Gigabyte markalıdır. PCI-E 3.0 portunun klipsini kırdım, GTX970'i takıp çıkarmıyordum yoksa. Üzerinde herhangi bir toz kalıntısı yoktur.
●RAM'i hâlâ sistemimde kullanıyorum ve bugüne kadar herhangi bir mavi ekran hatası ile karşılaşmadım ancak almak isteyen olursa diye satıyorum, çift modüle dönmeyi düşünüyorum.
1600MHz hızında ve CL11 gecikme süresiyle çalışıyor.
●2 Yıllık garantileri bitti ancak herhangi bir sorun çıkarsa ben ürünlerime kefilim. Ürünler ●Vatan Bilgisayar faturalıdır, kutu ve içerikleri eksiksizdir.
●İstanbul Anadolu yakası içi elden satış olur, aksi takdirde önce havale, sonra kargolama yapılır.
●Kargo ücreti bana ait olacaktır.
●Işlemci, anakartla beraber satılacaktır, RAM ayrı satılabilir.
●Anakart ve işlemci ikilisi 350TL
●RAM 150TL (Çift Modül RAM ile üzerine 50TL vererek takaslayabilirim)
●Ürün fiyatlarında herhangi bir düşüş olmayacaktır. Keyfi satıştır, satılmazsa seneye eksik parçaları alıp öğrenci evine götüreceğim
●Resimler yarın eklenecektir.
●Sorularınız için 0534 678 40 73 numaralı telefonu arayabilir, WhatsApp'tan mesaj atabilirsiniz.
RAM kasada takılı olduğu için resmini çekemedim ancak temsili resmini ekliyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-value-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-ram.html
Güncel.
Güncel.