i3 3240 - GT 730 sistemin Valorant performansı normal midir?

İşletim sistemi
Windows 10

bureydea

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
GT 730 2GB
İşlemci
i3 3240
Merhaba, Valorant'ta 80-100 FPS arası alıyorum. Yanı sıra droplarda giriyor. Sistem gereksinimlerim GT 730 i3 3240 8 GB RAM. Driver'larım güncel. Bu sistemle düşük FPS mi alıyorum bilmiyorum. Özellikle sürekli drop giriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iyi. Drop olması olabilir eğer SSD diskiniz varsa oraya yüklemeniz daha iyi olur. Veya taktırın drop azalır.
Ram de alırsanız drop azalır.
Ekraniz kaç HZ? Ayarlardan 60fps sınırlasanız iyi olabilir.

Merhaba, Valorant'ta 80-100 FPS arası alıyorum. Yanı sıra droplarda giriyor. Sistem gereksinimlerim GT 730 i3 3240 8 GB RAM. Driver'larım güncel. Bu sistemle düşük FPS mi alıyorum bilmiyorum. Özellikle sürekli drop giriyor.
Valorant işlemci isteyen bir oyun zaten. Aldığınız fps gayet normal.
Evet iyi. Drop olması olabilir eğer SSD diskiniz varsa oraya yüklemeniz daha iyi olur. Veya taktırın drop azalır.
Ekstra RAM i3 3. Nesil bir bilgisayarda ne işe yarayabilir?

Hocam Valorant açıyorsa iyi vallahi.
Zaten valorantın sistem gereksinimlerini karşılıyor. fakat çok drop giriyor.
ssd üzerinde oyun zaten ama bence gerektiğinden fazla drop giriyor. yinede teşekkür ederim bilgilendirme için.

Hocam çoğu oyunun sistem gereksinimlerine ben inanmıyorum. Örnek Steam PUBG veya RDR2 önerilen sistem gereksinimleri ile oynasın biri bakalım 100 FPS üzerinde çıkıyor mu?
Onlar 30 FPS alabilecek veya 60fps alabilecek sisteme göre ayarliyorlardir belki.

2500tl bütçem var valorant lol dışında çok oyun oynamıyorum. nasıl bir upgrade yapmam lazım
İşe yarar mı bilmiyorum ama destekliyorsa RAM.
Veya Windows 10 LTSC 2021 yüklemek.

Şu konudakileride yapabilirsiniz ama overclock yapmanızı çok önermem.

Hocam çoğu oyunun sistem gereksinimlerine ben inanmıyorum. Örnek Steam PUBG veya RDR2 önerilen sistem gereksinimleri ile oynasın biri bakalım 100 FPS üzerinde çıkıyor mu?
Aynen öyle. Ben de inanmıyorum tamamen saçmalık resmen. Önceki bilgisayarım gta 4 ün önerilen sisteminin çok çok üstündeydi ama oyunu oynamaya çalıştığımda 30 fpsyi geçmiyordu en düşük ayarlarda. Aşırı saçma 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı