i3 3240 - R7 240 sistemi yükseltmek yerine Xbox Series S mi alınmalı?

axennaf

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende bir miktar para var Series S için ve bir tane de bilgisayarım var. 4 GB RAM, 500GB HDD, i3 3240, R7 240. bunun üzerine mi ekleme yapayım, yapacaksan ne alayım yoksa Xbox mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminde sat daha iyi sistem al konsol alacağına o sistemi yükseltmek pek mantıklı değil satıp sistem almak daha mantikli.

Bence bilgisayarını kökten değiş güzel bir sistem al oyna.

O sistemin yükseltilecek bir yanı kalmamış. Elden çıkarıp güncel bir sistem bakılmalı.

Arkadaşlar bende bir miktar para var Series S için ve bir tane de bilgisayarım var. 4 GB RAM, 500GB HDD, i3 3240, R7 240. bunun üzerine mi ekleme yapayım, yapacaksan ne alayım yoksa Xbox mı alayım?
hocam bu pc yenilenemez yani bütün parçaları yenilemek zorunda kalırsın. Satabiliyorsan sat. 2.el pc diz.

2.el toplamamı yapayım yoksa hazır bir sistem var mı 2 ay sonra alacağım burada 9K ya Series S buldum.

Bu sistem iyi mi anlamadım Ramtech Xeon X5660 32 GB RAM 512 GB SSD 1TB HDD RX580 8 GB PC kasa sarı sitede 9K lira.

Son düzenleme:
Yok hocam iyi değil almayın ddaha iyi sistemler var 2.el

2.el toplamamı yapayım yoksa hazır bir sistem var mı 2 ay sonra alacağım burada 9K ya Series S buldum.

Bu sistem iyi mi anlamadım Ramtech Xeon X5660 32 GB RAM 512 GB SSD 1TB HDD RX580 8 GB PC kasa sarı sitede 9K lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…