lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 Kaldırmaz. Bir ekran kartı alın derim.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 Hocam açmaz bile.
Neo Turk1y3 Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #13 Aorus dedi: GTA 4 oynarsın fakat GTA 5 oynama ihtimalin çok az ekran kartı olsaydı belki düşük ayarlar 45 FPS oynardınız. Genişletmek için tıkla... GTA 4'ün optimizasyonu kötü diye biliyorum. Yani GTA 5 oynatmayan PC GTA 4'ü hiç oynatamaz sanırım.
Aorus dedi: GTA 4 oynarsın fakat GTA 5 oynama ihtimalin çok az ekran kartı olsaydı belki düşük ayarlar 45 FPS oynardınız. Genişletmek için tıkla... GTA 4'ün optimizasyonu kötü diye biliyorum. Yani GTA 5 oynatmayan PC GTA 4'ü hiç oynatamaz sanırım.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #14 Paylaşımlı kartlar kaldırır, fakat 5 FPS üstünü geçemezsiniz. Denemeyin, hem vakitinize hem zamanınıza hem internetinize yazık olur. Neo Turk1y3 dedi: GTA 4'ün optimizasyonu kötü diye biliyorum. Yani GTA 5 oynatmayan PC GTA 4'ü hiç oynatamaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu.
Paylaşımlı kartlar kaldırır, fakat 5 FPS üstünü geçemezsiniz. Denemeyin, hem vakitinize hem zamanınıza hem internetinize yazık olur. Neo Turk1y3 dedi: GTA 4'ün optimizasyonu kötü diye biliyorum. Yani GTA 5 oynatmayan PC GTA 4'ü hiç oynatamaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 30 Mart 2021 #15 @cicikus53 5 yaşında birini bulduk.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 30 Mart 2021 #16 Intel HD 3000 ile 10-20 FPS alıyordum. Harici ekran kartı almanız gerek. Aldığınız sürece binlerce oyun oynayabileceksiniz. cicikus53 dedi: 8+2= 10 GB RAM? 11 olması gerekirdi yanlış hesapladınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatanızı gözden geçirin.
Intel HD 3000 ile 10-20 FPS alıyordum. Harici ekran kartı almanız gerek. Aldığınız sürece binlerce oyun oynayabileceksiniz. cicikus53 dedi: 8+2= 10 GB RAM? 11 olması gerekirdi yanlış hesapladınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Hatanızı gözden geçirin.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #17 Bsd Kaymak dedi: Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'ler de nasıl bilmiyorum ama konsollarda iyi durumda.
Bsd Kaymak dedi: Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu. Genişletmek için tıkla... Hocam PC'ler de nasıl bilmiyorum ama konsollarda iyi durumda.
Neo Turk1y3 Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 316 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #18 Bsd Kaymak dedi: Paylaşımlı kartlar kaldırır, fakat 5 FPS üstünü geçemezsiniz. Denemeyin, hem vakitinize hem zamanınıza hem internetinize yazık olur. Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu. Genişletmek için tıkla... Şu kadar söyleyeyim benim laptop konforlu şekilde GTA 5 oynatıyor üzmüyor. Ama GTA 4 çok kastı oynatmadı. Ben şahsen bahsedilen pc'nin oyunu çalıştıracagını düşünüyorum.
Bsd Kaymak dedi: Paylaşımlı kartlar kaldırır, fakat 5 FPS üstünü geçemezsiniz. Denemeyin, hem vakitinize hem zamanınıza hem internetinize yazık olur. Leş ötesi GTA4'ün optimizasyonu. Genişletmek için tıkla... Şu kadar söyleyeyim benim laptop konforlu şekilde GTA 5 oynatıyor üzmüyor. Ama GTA 4 çok kastı oynatmadı. Ben şahsen bahsedilen pc'nin oyunu çalıştıracagını düşünüyorum.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #19 Bakkal amca dedi: Hocam PC'ler de nasıl bilmiyorum ama konsollarda iyi durumda. Genişletmek için tıkla... İşte sorun o, ben de konsolları bilmiyorum. PC sürümü sıkıntılı.
Bakkal amca dedi: Hocam PC'ler de nasıl bilmiyorum ama konsollarda iyi durumda. Genişletmek için tıkla... İşte sorun o, ben de konsolları bilmiyorum. PC sürümü sıkıntılı.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #20 Bsd Kaymak dedi: İşte sorun o, ben de konsolları bilmiyorum. PC sürümü sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Benim çevremde PC'de oynayan herkes leş optimizasyonu var dedi ama konsolda oldukça iyi. Eğer deneme şansınız yoksa internetten bakın.
Bsd Kaymak dedi: İşte sorun o, ben de konsolları bilmiyorum. PC sürümü sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Benim çevremde PC'de oynayan herkes leş optimizasyonu var dedi ama konsolda oldukça iyi. Eğer deneme şansınız yoksa internetten bakın.