i3 3240 sistemde MTA San Andreas çöküyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Adana
RAM
8 GB 1333 MHz
Ekran kartı
GT 1030
Anakart
ASUS H61M-D
İşlemci
İntel i3 3240
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sürekli çöküp duruyor oyun sinir etti resmen drop mu yiyor ne yapıyor anlamadım.

Bu sorun ekran kartıl ile alakalı. Default MTA serverinde ya da başka bir serverde deneyin öncelikle. Sonra oyunu ekran kartınız ile başlattığınızdan emin olun.

Bu sorun ekran kartıl ile alakalı. Default MTA serverinde ya da başka bir serverde deneyin öncelikle. Sonra oyunu ekran kartınız ile başlattığınızdan emin olun.

Biladerim zaten ekran kartından başka görüntü aygıtım yok masaüstü kullanıyorum ekran kartı üzerinden kullanmaktayım.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sürekli çöküp duruyor oyun sinir etti resmen drop mu yiyor ne yapıyor anlamadım.

MTA oyunun genel sorunu bu sisteminize oyundan aşırı yük binince ve kaldırmıyorsa atabiliyor daha az mod bulunan ve yüksek FPS sağlayan serverlarda oynamanızı öneririm ama yine de ayarları düşürmeyi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…