PSU 400W darboğaz yapar mı? Bir de VGA monitör ile dönüştürücü ile kullanacağım cevaplarınızı bekliyorum. Ona göre alacağım kartı.
Yapar.
Karttan önce imkanınız varsa işlemci değişimi öneririm, çok ciddi bir sorun çıkartacağını sanmam fakat işlemci nesli çok geriden geliyor satan arkadaş biraz da malını satmak için çabalıyor gibiPSU 400W darboğaz yapar mı? Bir de VGA monitör ile dönüştürücü ile kullanacağım cevaplarınızı bekliyorum. Ona göre alacağım kartı.
![]()
Gtx 1050 ti 4gb zotac - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 998789548
Gtx 1050 ti 4gb zotac - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kart bu satıcı yapmaz diyor sadece 10 15 FPS kaybı yaşarsın diyor.
Multi oyunlarda işlemcinin izin vereceği kadar fps alırsın. Singleplayer oyunlarda 1080p çözünürlükte darboğaz yapmaz. Şu darboğaz konularında çok fazla gereksiz mesaj var.PSU 400W darboğaz yapar mı? Bir de VGA monitör ile dönüştürücü ile kullanacağım cevaplarınızı bekliyorum. Ona göre alacağım kartı.
Multi oyunlarda işlemcinin izin vereceği kadar FPS alırsın. Singleplayer oyunlarda 1080p çözünürlükte darboğaz yapmaz. Şu darboğaz konularında çok fazla gereksiz mesaj var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.