Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 2 Eylül 2020 #21 Caranthir Ar Feiniel dedi: aklımdan geçmedi değil vallahi. Genişletmek için tıkla... Kanka aslında RTX 3K serisi de çıkıyor. Biraz bekleyip 7-8'e satsın. Guncel bir RTX falan dizer ya.
Caranthir Ar Feiniel dedi: aklımdan geçmedi değil vallahi. Genişletmek için tıkla... Kanka aslında RTX 3K serisi de çıkıyor. Biraz bekleyip 7-8'e satsın. Guncel bir RTX falan dizer ya.
T tayfunjean Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #22 Adem Yıldız_ dedi: Utanmayıp eyvallah demen de ayrı ironik. Genişletmek için tıkla... Ne yapsın? herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? ikinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana?
Adem Yıldız_ dedi: Utanmayıp eyvallah demen de ayrı ironik. Genişletmek için tıkla... Ne yapsın? herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? ikinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana?
N Y R O Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 661 2 Eylül 2020 #23 tayfunjean dedi: Ne yapsın? herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? ikinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana? Genişletmek için tıkla... Haklı. Tartışmaya gerek yok.
tayfunjean dedi: Ne yapsın? herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? ikinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana? Genişletmek için tıkla... Haklı. Tartışmaya gerek yok.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 2 Eylül 2020 #24 tayfunjean dedi: Ne yapsın? Herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? İkinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana? Genişletmek için tıkla... 2500TL'ye bu bilgisayardan kat be kat daha güçlü sistem diziliyor. Ne dediğinin farkında mısın sen? Sistemlerden bile bihabersin.
tayfunjean dedi: Ne yapsın? Herkes uçuk fiyatlara satarken amme hizmeti mi bekliyorsun? İkinci elin fiyat olarak durağan olduğu sektör göster bana? Genişletmek için tıkla... 2500TL'ye bu bilgisayardan kat be kat daha güçlü sistem diziliyor. Ne dediğinin farkında mısın sen? Sistemlerden bile bihabersin.
T tayfunjean Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #25 Adem Yıldız_ dedi: 2500TL'ye bu bilgisayardan kat be kat daha güçlü sistem diziliyor. Ne dediğinin farkında mısın sen? Sistemlerden bile bihabersin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam görüyorum incehesap, itopyada APU sistemleri. Git bak sahibindene bana cevap yazacağına onlara derdini anlat
Adem Yıldız_ dedi: 2500TL'ye bu bilgisayardan kat be kat daha güçlü sistem diziliyor. Ne dediğinin farkında mısın sen? Sistemlerden bile bihabersin. Genişletmek için tıkla... Ya hocam görüyorum incehesap, itopyada APU sistemleri. Git bak sahibindene bana cevap yazacağına onlara derdini anlat
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.481 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #26 Adem Yıldız_ dedi: Kanka aslında RTX 3K serisi de çıkıyor. Biraz bekleyip 7-8'e satsın. Guncel bir RTX falan dizer ya. Genişletmek için tıkla... Laf anlatamazsın hocam... Sığınacak yerleri azalınca serbest piyasa kavramının arkasına sığınırlar sonra sen suçlu olursun. RTX 3050'li bir şey dizer herhalde RX 550'ye yakın performans
Adem Yıldız_ dedi: Kanka aslında RTX 3K serisi de çıkıyor. Biraz bekleyip 7-8'e satsın. Guncel bir RTX falan dizer ya. Genişletmek için tıkla... Laf anlatamazsın hocam... Sığınacak yerleri azalınca serbest piyasa kavramının arkasına sığınırlar sonra sen suçlu olursun. RTX 3050'li bir şey dizer herhalde RX 550'ye yakın performans