Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 2 Mayıs 2021 #11 Baş-ül Adam dedi: Hocam hangi Windows'u kullanıyorsun? Ayrıca Youtube performansı nasıl? Linux kursam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 iyidir.
Baş-ül Adam dedi: Hocam hangi Windows'u kullanıyorsun? Ayrıca Youtube performansı nasıl? Linux kursam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 iyidir.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #12 Cingöz Recai dedi: Windows 8.1 iyidir. Genişletmek için tıkla... Daha önce kullandın mı?
RTS10 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 134 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #13 Baş-ül Adam dedi: Hocam hangi Windows'u kullanıyorsun? Ayrıca YouTube performansı nasıl? Linux kursam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullanıyorum. Merak etme internet performansı gayet iyi. Lunix kurmaya da gerek yok hatta Windows 10 bile kurmayı düşünüyorum fakat SSD yok.
Baş-ül Adam dedi: Hocam hangi Windows'u kullanıyorsun? Ayrıca YouTube performansı nasıl? Linux kursam daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kullanıyorum. Merak etme internet performansı gayet iyi. Lunix kurmaya da gerek yok hatta Windows 10 bile kurmayı düşünüyorum fakat SSD yok.