i3 330M için hangi Windows sürümü kullanılmalı?

triaysn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
500 gb HDD
Ekran kartı
AMD Mobility Radeon HD 5650
İşlemci
i3 330m 2.13 ghz
Bu konu hep kafamda sorun oluşturdu açık açık anlatacağım. Şimdi Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 kullandım. Windows 10 sistemime göre çok ağır kalıyordu. Windows 7 ve Windows 8.1 arasında hep kaldım. Windows 8.1 bir süre kullanımdan sonra ilk zamankinden daha ağırlaşıyordu. Windows 7 artık desteklenmiyor. CS:GO, LoL ve ETS 2 gibi oyunları kaldırır mı emin değilim. Windows 10 kırpılmış kullandım desteklemesi için bellek kullanımım yine %30 civarlarına çıkıyordu. Hangisi seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım. Bilgisayarda genel olarak oyun oynarım, arada bir Chrome girerim. Sizce oyun için en optimize Windows sürümü ne olur?

Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümü bu bilgisayar için daha avantajlı olur. Ama Windows 10 LTSC 2016 daha mantıklı olur.

Birçok tavsiye var ve benim için en performanslı Windows önemli. Tavsiyen nedir?
Eğer güncel kalmak istiyorsan Windows 10 LTSC 2016 daha iyi olur. Güncellik benim için önemli değil diyorsan Windows Embedded 8.1 Industry Pro daha iyi olur.

Bu konu hep kafamda sorun oluşturdu açık açık anlatacağım. Şimdi Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 kullandım. Windows 10 sistemime göre çok ağır kalıyordu. Windows 7 ve Windows 8.1 arasında hep kaldım. Windows 8.1 bir süre kullanımdan sonra ilk zamankinden daha ağırlaşıyordu. Windows 7 artık desteklenmiyor. CS:GO, LoL ve ETS 2 gibi oyunları kaldırır mı emin değilim. Windows 10 kırpılmış kullandım desteklemesi için bellek kullanımım yine %30 civarlarına çıkıyordu. Hangisi seçeceğim konusunda çok kararsız kaldım. Bilgisayarda genel olarak oyun oynarım, arada bir Chrome girerim. Sizce oyun için en optimize Windows sürümü ne olur?

Windows 10 2016 LTSC indirmeni öneririm. Windows 10'dan vazgeçmene gerek yok. Ancak güncel olan sistemi yorması normal. Sistem yeterli değil. Çok hafif olmasını istiyorsan Linux kullanbilirsin. En azından oyunlarda Windows kadar her imkanın olmasa da bilgisayarı kullanmaya ve drop vb durumlar yaşamaktan kurtulursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı