i3 330M ile ARK: Survival Evolved oynanır mı?

asum812

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim küçük kuzenim tutturmuş ARK Survival Evolved oynamak istiyor. Annesini bir şekilde ikna etmiş oyunu satın almaya. Satın alma konusunda ise bana başvurdular. Bense önce sistemine bakmaya çalıştım. i3 330M işlemcisi bulunan Lenovo marka bir dizüstü bilgisayarları var. Pek sağlıklı olacağını zaten hiç düşünmüyorum ama bilgisayardaki performansı sizce nasıl olur? Biliyorum bir tek işlemci ile konuşmak pek uygun değil ama bilgisayarın ne modelini biliyorum ne de diğer parçalarını. Bu işlemciden yola çıkarak nasıl bir performans alınabileceğini öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 330M olduğuna göre RAM'i de herhalde 4 GB veya 2 GB'dır. Kesin anlamda söylemiyorum RAM miktarını. Açarsa şükredebilir. Ayrıca ekran kartıda önemli onun markasını bilmiyormuşsunuz maalesef ama belki ayarları en düşüğe çekip config'den de düşürürse 20 FPS alır. Yani kısacası almasın o oyunu verdiği 90 TL'ye yazık. O değil de bir şey farkettim bu oyun bir ara 31 TL'ydi indirime girmediği halde ne ara bu kadar yükselmiş vay be.

İ3 330M olduğuna göre RAM'i de herhalde 4 GB veya 2 GB'dır. Kesin anlamda söylemiyorum RAM miktarını. Açarsa şükredebilir. Ayrıca ekran kartıda önemli onun markasını bilmiyormuşsunuz maalesef ama belki ayarları en düşüğe çekip config'den de düşürürse 20 FPS alır. Yani kısacası almasın o oyunu verdiği 90 TL'ye yazık. O değil de bir şey farkettim bu oyun bir ara 31 TL'ydi indirime girmediği halde ne ara bu kadar yükselmiş vay be.

Ben de aynen böyle düşünmüştüm ama internette bazı oyunların idare eder bir performans ile oynanabildiğini gördüm. Bu biraz kafamı karıştırmıştı. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı