i3-330M ve GeForce 420M 4 GB RAM ile Valorant oynatır mı?

Feyyaz2631

Zeptopat
Daha fazla  
Amacım oyunu yüksek grafiklerde oynamak değil düşük grafiklerde oynamak istiyorum, oynatır mı, oynatırsa kaç FPS alırım? Olumlu konuşursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım oyunu yüksek grafiklerde oynamak değil düşük grafiklerde oynamak istiyorum, oynatır mı, oynatırsa kaç FPS alırım? Olumlu konuşursanız sevinirim

Biraz üzücü olacak ama zor benim kuzenimde 1050 Ti ve i5 3470 var idi FPS düşmesi ve genelde 50FPS idi. Maalesef ki zor.

O normal değil muhtemelen sistemsel ve donanımsal bir problem olması lazım.

Doğru söylüyor olabilirsiniz ama Valorant işlemciye entegre bir oyun ekran kartı ne kadar da hiç yoktan 10serisi denilebilsede islemci tarafinda iş hiç öyle gitmiyor.

Bir tane site vardı bilgisayar özelliklerini giriyorsun sana hangi oyunda kac FPS alacagını söylüyor adını hatırlamıyorum biraz arayarak bulabilirsin.

O işlemci ve ekran kartı ile en az 150 200 FPS alabiliyor olması gerek.

Hocam iyi misiniz 3.nesil bir islemci ile nasıl 150 200FPS alsın bende var Ryzen 5 5500 RTX 3060 16 GB RAM ona rağmen 200 250 taş patlasin 300FPS alıyorum bir de dediğimiz 1050 Ti ile arasında uçurum fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…