efekannnq Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 170 17 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı GT 420M İşlemci i3 3310 Selam arkadaşlar, PC'yi açamıyorum mavi ekran veriyor. ntoskrln.exe hatası alıyorum. Yeniden denemek için enter tuşuna bastığımda ise arada hata ismi değişiyor winload.exe oluyor. Bunu nasıl çözeceğim? Yardıma ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
Selam arkadaşlar, PC'yi açamıyorum mavi ekran veriyor. ntoskrln.exe hatası alıyorum. Yeniden denemek için enter tuşuna bastığımda ise arada hata ismi değişiyor winload.exe oluyor. Bunu nasıl çözeceğim? Yardıma ihtiyacım var.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 19 Temmuz 2023 #2 Rapor sisteminde çözdüğünüzü belirtmişsiniz, nasıl çözdünüz? @efekannnq Artı 0 Eksi
KS KS efekannnq Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 170 30 Ağustos 2023 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Rapor sisteminde çözdüğünüzü belirtmişsiniz, nasıl çözdünüz? @efekannnq Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Rapor sisteminde çözdüğünüzü belirtmişsiniz, nasıl çözdünüz? @efekannnq Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkartıp tekrar taktım.