i3 3470 RX 550 sistem kapanıyor

aksav

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Bugün sizlere beni deli eden bazı sorunları anlatıp yardımınızı isteyeceğim. Ben PC aldım. PC'yi aldıktan sonra hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra yavaşça mavi ekran ve PC'nin aniden donması gibi sorunlar vardı. Ben de korkuyordum ilk başlarda, mavi ekran değil de oyunlarda ani donmalar ve sadece reset ile düzelen sorunlar vardı. Sonrasında ise mavi ekran sıkıntıları başladı.

Sürücüleri güncelledim ama sıkıntı hala devam ediyor. Anlamadım. Ben de ekran kartını stres testine koydum ama bir şey yok. SSD ile HDD'yi de HD Tune'den uzun teste soktum ikisinden de bir şey çıkmadı. RAM testine koydum, MemTest86 testine koydum ama geldiğimde monitör No Signal diyordu. Ardından Windows'un kendi RAM testini yaptım ve hiçbir şey çıkmadı fakat işlemciyi stres testine soktuğumda PC aniden dondu.

Şimdi iki şüphem var; biri acaba işlemci iyi soğutmuyor mu ama oyun oynarkenki testler normal, diğer şüphem ise PSU 350W ama SSD ve HDD varken kasada acaba yetmiyor mu? 3 tane önde 1 tane arkada çalışan ışıklı fan var, işlemcinin üzerinde ışıklı fan var. Diyorum ki acaba Power yetmiyor mu, sorun bu olabilir mi?

Sistem özellikleri:
  • RX 550.
  • i5 3470.
  • 16 GB DDR3 RAM.
  • 350W Power Supply.
  • 1 TB HDD.
  • 124 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı