Windows 8.1'e geçilir mi? Windows 7 kullanıyorum ama bazı uygulamalar sıkıntı yaratıyor. Aşağıda sistem özelliklerim var, 8.1 performance Edition geçmeyi düşünüyorum. Olur mu?
Ben bu X550CA bilgisayara 8.1 Industry Pro kurdum. Boşta 680 MB gibi bir RAM kullanıyor. İşlemci hızı da aynı şekilde Windows 10'a göre daha hızlandı. Her ne kadar SSD ile Windows 10 uçsa da işlemci 2 thread olmasına takılıyordu. Sizin işlemci ve RAM benimkinden iyi ama HDD sistem. Ben Industry Pro öneririm o sisteme. Düz 8.1 kurmayın.
Ben bu X550CA bilgisayara 8.1 ındustry Pro kurdum. Boşta 680 MB gibi bir RAM kullanıyor. İşlemci hızı da aynı şekilde Windows 10'a göre daha hızlandı. Her ne kadar SSD ile Windows 10 uçsa da işlemci 2 thread olmasına takılıyordu. Sizin işlemci ve RAM benimkinden iyi ama HDD sistem. Ben ındustry Pro öneririm o sisteme. Düz 8.1 kurmayın.
Windows Embedded 8.1 Industry, Windows 8.1'in özelliklerini perakende, üretim, sağlık hizmetleri vb. sektörlerdeki sınır cihazlarda kullanılacak şekilde genişletmektedir.