4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ekim 2021 #51 Xubuntu kurmuş bulunmaktayım, şu an macOS işletim sistemine benzetmeye çalışıyorum ve gayet hızlı. Biraz tuhaf oldu ama istediğimi elde ettim. Herkese önerileri için teşekkürler. Son düzenleme: 3 Ekim 2021
Xubuntu kurmuş bulunmaktayım, şu an macOS işletim sistemine benzetmeye çalışıyorum ve gayet hızlı. Biraz tuhaf oldu ama istediğimi elde ettim. Herkese önerileri için teşekkürler.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #52 416274 dedi: Xubuntu kurmuş bulunmaktayım, şu an macOS işletim sistemine benzetmeye çalışıyorum ve gayet hızlı. Eki Görüntüle 1179406 Biraz tuhaf oldu ama istediğimi elde ettim. Herkese önerileri için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... GNOME ile MacOS'a %99 benzetebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu önerebilirim. Son düzenleme: 3 Ekim 2021
416274 dedi: Xubuntu kurmuş bulunmaktayım, şu an macOS işletim sistemine benzetmeye çalışıyorum ve gayet hızlı. Eki Görüntüle 1179406 Biraz tuhaf oldu ama istediğimi elde ettim. Herkese önerileri için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... GNOME ile MacOS'a %99 benzetebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu önerebilirim.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #53 Disk bölmede geri gel bas kurulum adımlarında çık tuşuna bas Mint kurulumunu sonlandırmak istiyor musunuz der. dmrc1441 dedi: Linux Mint Ubuntu tabanlı iken Pardus Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla...
Disk bölmede geri gel bas kurulum adımlarında çık tuşuna bas Mint kurulumunu sonlandırmak istiyor musunuz der. dmrc1441 dedi: Linux Mint Ubuntu tabanlı iken Pardus Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla...
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #54 Archley dedi: Disk bölmede geri gel bas kurulum adımlarında çık tuşuna bas Mint kurulumunu sonlandırmak istiyor musunuz der. Genişletmek için tıkla... Beynim yandı Pardus kendisini Debian tabanlı sistem olduğunu söyler.
Archley dedi: Disk bölmede geri gel bas kurulum adımlarında çık tuşuna bas Mint kurulumunu sonlandırmak istiyor musunuz der. Genişletmek için tıkla... Beynim yandı Pardus kendisini Debian tabanlı sistem olduğunu söyler.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #55 dmrc1441 dedi: Beynim yandı Pardus kendisini Debian tabanlı sistem olduğunu söyler. Genişletmek için tıkla... Dene istersen.
dmrc1441 dedi: Beynim yandı Pardus kendisini Debian tabanlı sistem olduğunu söyler. Genişletmek için tıkla... Dene istersen.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #56 Archley dedi: Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Canlı önyükleme kurulummu yoksa yoksa grafik yüklememi.
Archley dedi: Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Canlı önyükleme kurulummu yoksa yoksa grafik yüklememi.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 3 Ekim 2021 #57 Canlı önyükleme kurulummu yoksa yoksa grafik yüklememi. Grafik yükleme.