GTA 4 bile oynanır, tabi belli Config ve ayarlar ile. Yıllarca M380, HD 5000 ve 2 GB RAM'li bir sistem kullandım. San Andreas'ın repack edilmiş bir sürümü var internette, o felaket kasıyordu. Ama normal 1.0'da sorunsuz oynayabilmiştim.
GTA San Andreas çok oyunculu sunucularında gelişmiş grafik ayarları oluyordu. Hangi mod ile ekliyorlar bilmiyorum. Ama biraz araştırıp grafik ayarlarını değiştirebileceğin mod bulursan, özellikle sis ve sıcaklık yansıması gibi performansa etki eden efektleri kapat. Oyun daha performanslı oynarsın.
Launcher Scripted by Vector09 --===========================-- From this launcher you can play both GTA SA and SA:MP. How to Install: 1. Unzip 2. Drag and Drop the batch file into the root GTA San Andreas root folder. Requirements: 1. San Andreas needs to be called gta_sa.exe 2. SA:MP needs to be
Optimizer for GTA SA v31 FINAL AutoTrafFix02cs - The script normalizes traffic on the roads and removes accidents FPS De-Limitercs - The script breaks the 25 FPS limit and gives your PC the best juice! limit. download and install for free 68.93 Kb
libertycity.net
Modsuz da oynarsın ama modlarla yüksek çözünürlük ve FPS düşmeden oynayabilirsin.