i3 380UM laptop GTA 5 açar mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Redmi Note 13 Pro telefon
Samsung Galaxy Watch4 Classic saat
Redmi Buds 5 Pro kulaklık
Sony Vaio VPCYA1V9E Laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro
Meslek
BERBERCİ
Merhaba arkadaşlar.

Bana birkaç gün önce hediye bir bilgisayar geldi. Sony Vaio marka bir bilgisayar. Sanırım biraz eski. Sizce iyi mi?
GTA 5 açar mı?:D
İşlemci: i3 380UM 1.33 GHz 32 nm
Depolama: 250 GB
RAM: 4 GB
Intel HD Graphics

Merhaba arkadaşlar.

Bana birkaç gün önce hediye bir bilgisayar geldi. Sony Vaio marka bir bilgisayar. Sanırım biraz eski. Sizce iyi mi?
İşlemci: i3 380UM 1.33 GHz 32 nm
Depolama: 250 GB
RAM: 4 GB
Intel HD Graphics
Çözürlürkük 340x240 oynarsan açar belki.

Merhaba arkadaşlar.

İşlemci: i3 380'um 1.33 GHz 32 nm.
Depolama: 250 GB.
RAM: 4 GB.
Intel HD Graphics.

Laptop temizse sat ikinci elden 2-3 bine. Üstüne de biraz para koy ikinci el PC dizersin.

Kategoriye baktım ve maalesef mizah değilmiş, bu sebeple ciddi cevap vermeliyim.

Hayır, açmaz.

Laptop temizse sat ikinci elden 2-3 bine. Üstüne de biraz para koy ikinci el PC dizersin.
2-3 bine satarsa ne güzel.

Fiyat fazla mı geldi az mı hocam? Ben en son Param Güvende ile piyasasına baktığımda öyleydi, yanlışım varsa düzeltin.
Çok fazla. Daha geçen i5 2. nesilli, 12 GB RAM'li, 2 adaptörlü 256 GB SSD'li tertemiz sapasağlam laptopu 3600'e anca satabildim.

Çok fazla. Daha geçen i5 2. nesilli, 12 GB RAM'li, 2 adaptörlü 256 GB SSD'li tertemiz sapasağlam laptopu 3600'e anca satabildim.

Mesajda "fazla" yazıyordu "çok fazla" oldu bir anda, işkillendim Sahibinden'e baktım. Serbest piyasa, 6000'e koyan bile olmuş. Ama genel olarak 2000 lira fiyat bandındaki cihazlar ilgi görüyor. Batarya sağlamsa (zannetmiyorum) 2000 olabilir gibi. Daha düşüğe Core 2 Duo laptoplar var çünkü. Param Güvende satıcıdan da kesmeye başladığında piyasa bir tık arttı.

Tamam arkadaşlar. Her bir cevap çok yardımcı oldu teşekkürler. 1001 oyundaki combat reloaded adlı oyunu 1 fps verdi. Zaten açmaz farkındayım 😀

Bataryası çöp 5 dk da bitiyor bu arada. Birde sağ panel altı menteşesi söküldü ve ekran yerinden çıkıyor. Bu kusurlar ele alınırsa max 1k yapar maalesef

Bataryası çöp 5 dk da bitiyor bu arada. Birde sağ panel altı menteşesi söküldü ve ekran yerinden çıkıyor. Bu kusurlar ele alınırsa max 1k yapar maalesef

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı