R Raoul Duke Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Son sürüm Photoshop kullanmak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri: 4 GB RAM, Intel i3 4005U, GeForce 820M. Eğer programı kullanmama yetiyorsa satın alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Son sürüm Photoshop kullanmak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri: 4 GB RAM, Intel i3 4005U, GeForce 820M. Eğer programı kullanmama yetiyorsa satın alacağım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Ocak 2024 #2 Programı kullanırsınız da yavaş olur sadece. Ne için almak istediğinizi bilmiyorum. Belki almadan önce ücretsiz PS alternatiflerini bi denemeniz fikir oluşturur. Gimp gibi uygulamaları bi deneyin derim önce.
Programı kullanırsınız da yavaş olur sadece. Ne için almak istediğinizi bilmiyorum. Belki almadan önce ücretsiz PS alternatiflerini bi denemeniz fikir oluşturur. Gimp gibi uygulamaları bi deneyin derim önce.