i3-4005U'ya overclock yapmak

Yer
türkiye
Daha fazla  
Intel i3-4005U 1.70 GHz bir işlemciye sahibim. Bu işlemciye overclock yapılır mı? Performans konusunda sıkıntılar yaşıyorum. DDR3 4 GB RAM'im var.

Yapılabilir fakat laptop ise hatta ve hatta U serisi ise kesinlikle zararlı. Olabilir demiyorum direkt zararlı.

Yapılabilir fakat laptop ise hatta ve hatta u serisi ise kesinlikle zararlı. Olabilir demiyorum direkt zararlı.

U işlemciyi geçtimde laptopların işlemcisine overclock yapılmıyor hocam. Heleki u serisi bir işlemciye. Ekran kartına overclock yapılabilir laptopta ve bunuda her ekran kartı desteklemez. Overclock K ve X ibareli işlemcilerde yapılabilir ( Intel için geçerli bu dediğim ). Ve sadece masaüstü işlemcilerinde olur işlemciye overclock.

Laptoplara overlock yapılmaz diye bir şey yoktur, k ibareli işlemcilere overlock yapılabilir mesela.

Çarpan kilidi açık olan her işlemciye OC Yapilir. Fakat laptop daha fazla ısındığı için. Laptopta önerilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…