PITON Decapat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Ark'ı açıyorum starting BattlEye Launcher ve launching Game diyor ama geri kapanıyor Steam'den oynuyorum. İşlemci: i3 4010U 2C 4t 1.70GHz RAM: 8 GB 1600MHz DDR3. Ekran kartı: AMD Radeon HD 8500M 2 GB. HDD: 1TB. Windows 10 Home.
Ark'ı açıyorum starting BattlEye Launcher ve launching Game diyor ama geri kapanıyor Steam'den oynuyorum. İşlemci: i3 4010U 2C 4t 1.70GHz RAM: 8 GB 1600MHz DDR3. Ekran kartı: AMD Radeon HD 8500M 2 GB. HDD: 1TB. Windows 10 Home.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 20 Haziran 2021 #2 Oyun dosyalarını doğruladınız mı hocam? Artı 0 Eksi
KS KS PITON Decapat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Chemeindefer dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... doğruladım olmadı Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... doğruladım olmadı
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 20 Haziran 2021 #4 PITON dedi: doğruladım olmadı Genişletmek için tıkla... Steam dışı oyunu açmaya çalışır mısınız. Oyunun kurulu olduğu klasörden .exe'sini kullanarak. Artı 0 Eksi
PITON dedi: doğruladım olmadı Genişletmek için tıkla... Steam dışı oyunu açmaya çalışır mısınız. Oyunun kurulu olduğu klasörden .exe'sini kullanarak.
KS KS PITON Decapat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #5 Chemeindefer dedi: Steam dışı oyunu açmaya çalışır mısınız. Oyunun kurulu olduğu klasörden .exe'sini kullanarak Genişletmek için tıkla... hangi dosyadan açıyoruz ve exe dosyasının adı ne ne exe mesela Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Steam dışı oyunu açmaya çalışır mısınız. Oyunun kurulu olduğu klasörden .exe'sini kullanarak Genişletmek için tıkla... hangi dosyadan açıyoruz ve exe dosyasının adı ne ne exe mesela
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 20 Haziran 2021 #6 Steam > Kütüphane > Oyuna sağ tık > Yönet açılır menüsünün altından 'Yerel Dosyalara Göz At' Artı 0 Eksi
KS KS PITON Decapat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #7 Chemeindefer dedi: Steam > Kütüphane > Oyuna sağ tık > Yönet açılır menüsünün altından 'Yerel Dosyalara Göz At' Genişletmek için tıkla... Sonra nereden ilerlyirouz Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Steam > Kütüphane > Oyuna sağ tık > Yönet açılır menüsünün altından 'Yerel Dosyalara Göz At' Genişletmek için tıkla... Sonra nereden ilerlyirouz
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 20 Haziran 2021 #8 PITON dedi: Sonra nereden ilerlyirouz Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun exe dosyasını bulmanız lazım adı ShooterGame.exe Artı 0 Eksi
PITON dedi: Sonra nereden ilerlyirouz Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun exe dosyasını bulmanız lazım adı ShooterGame.exe
KS KS PITON Decapat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #9 Chemeindefer dedi: Hocam oyunun exe dosyasını bulmanız lazım adı ShooterGame.exe Genişletmek için tıkla... tamam hocam teşekkürler kusura bakmayın Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Hocam oyunun exe dosyasını bulmanız lazım adı ShooterGame.exe Genişletmek için tıkla... tamam hocam teşekkürler kusura bakmayın
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 20 Haziran 2021 #10 PITON dedi: tamam hocam teşekkürler kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam ne kusuru. Yardımcı olabilmişimdir umarım. Artı 0 Eksi
PITON dedi: tamam hocam teşekkürler kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam ne kusuru. Yardımcı olabilmişimdir umarım.