Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #11 Valo jeTT dedi: Hocam sekizi siliyorum. Hocam yeniden adlandır deyip sildim parantezle sileceğiz değil mi? Genişletmek için tıkla... San Disk 16 GB USB var bir de PC 120 GB sorun olur mu? Valo jeTT dedi: San Disk 16 GB USB var bir de PC 120 GB sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evde başka USB yok ona göre alacağım simdi hemen.
Valo jeTT dedi: Hocam sekizi siliyorum. Hocam yeniden adlandır deyip sildim parantezle sileceğiz değil mi? Genişletmek için tıkla... San Disk 16 GB USB var bir de PC 120 GB sorun olur mu? Valo jeTT dedi: San Disk 16 GB USB var bir de PC 120 GB sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Evde başka USB yok ona göre alacağım simdi hemen.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.588 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #12 @Valo jeTT, 16 GB USB bellek yeterli.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #13 Umut Nas dedi: @Valo jeTT, 16 GB USB bellek yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hemen kırtasıyeden alıp geliyorum.
Umut Nas dedi: @Valo jeTT, 16 GB USB bellek yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hemen kırtasıyeden alıp geliyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.588 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #14 Valo jeTT dedi: Tamam hocam hemen kırtasıyeden alıp geliyorum. Genişletmek için tıkla... Marketlerde daha ucuz oluyor genelde. Marketlere bakmanızı tavsiye ederim.
Valo jeTT dedi: Tamam hocam hemen kırtasıyeden alıp geliyorum. Genişletmek için tıkla... Marketlerde daha ucuz oluyor genelde. Marketlere bakmanızı tavsiye ederim.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #15 Umut Nas dedi: Marketlerde daha ucuz oluyor genelde. Marketlere bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Valo jeTT dedi: Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Genişletmek için tıkla... Olmadı atığınız dosya gözükmüyor hocam bir de atığınız videoda bir dosya indiriyor. Valo jeTT dedi: Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Olmadı atığınız dosya gözükmüyor hocam bir de atığınız videoda bir dosya indiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmalıyım? Son düzenleme: 30 Ekim 2022
Umut Nas dedi: Marketlerde daha ucuz oluyor genelde. Marketlere bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Valo jeTT dedi: Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Genişletmek için tıkla... Olmadı atığınız dosya gözükmüyor hocam bir de atığınız videoda bir dosya indiriyor. Valo jeTT dedi: Aldım hocam şimdi video ile uyguluyorum. Olmadı atığınız dosya gözükmüyor hocam bir de atığınız videoda bir dosya indiriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapmalıyım?