Luunexy Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. Size sormak istediğim bir konu var. Raft satın alacağım fakat bilgisayarım bu sistemi kaldıracak mı bilmiyorum. Ekran kartım: AMD Radeon HD 8500M. İşlemcim: Intel Core i3 4030u 1.90 GHz. 4 GB RAM Bir de kaldırırsa kaç FPS verir? Onu da yazarsanız çok minnettar kalırım.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle. Size sormak istediğim bir konu var. Raft satın alacağım fakat bilgisayarım bu sistemi kaldıracak mı bilmiyorum. Ekran kartım: AMD Radeon HD 8500M. İşlemcim: Intel Core i3 4030u 1.90 GHz. 4 GB RAM Bir de kaldırırsa kaç FPS verir? Onu da yazarsanız çok minnettar kalırım.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 4 Nisan 2021 #2 Minimum: İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri İşlemci: 2,6 GHz Çift Çekirdekli veya eşdeğer Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 500 serisi veya eşdeğer kart Depolama: 3 GB kullanılabilir alan Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri İşlemci: Intel Core i5 2.6GHz veya eşdeğer Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 700 serisi veya eşdeğer kart Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Minimum: İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri İşlemci: 2,6 GHz Çift Çekirdekli veya eşdeğer Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 500 serisi veya eşdeğer kart Depolama: 3 GB kullanılabilir alan Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri İşlemci: Intel Core i5 2.6GHz veya eşdeğer Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 700 serisi veya eşdeğer kart Depolama: 3 GB kullanılabilir alan