i3 4130 GT 730 sistem 2000 TL'ye alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce alınır mı? Bütçem buna yetiyor.

Dosya Ekleri

• PC.png
    PC.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 46
  • PC.png
    PC.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
Ne için almak istiyorsunuz? Pazarlık yapabiliyorsanız yapın.
İnternette gezinmelik film dizi ise yeterde artar.
Oyun ise oynayacağınız şeye değişir ama çok sistem istemeyen LoL CS Valorant gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Ne için almak istiyorsunuz? Pazarlık yapabiliyorsanız yapın.
İnternette gezinmelik film dizi ise yeterde artar.
Oyun ise oynayacağınız şeye değişir ama çok sistem istemeyen LoL CS Valorant gibi oyunları oynayabilir.

Ben oyun oynamak için sormuştum dediğin oyunlarda yüksek orta düşük ayarlarda kaç FPS verir acaba. Bir de şu anda kullandıgım bilgisayarımın özellikleri şunlar 4 GB RAM Core Quad Q6600 AMD Radeon HD 5500 1GB ekran kartı kullanıyorum sizce ne kadar rahatlarım.

Ben oyun oynamak için sormuştum dediğin oyunlarda yüksek orta düşük ayarlarda kaç FPS verir acaba. Bir de şu anda kullandıgım bilgisayarımın özellikleri şunlar 4 GB RAM Core Quad Q6600 AMD Radeon HD 5500 1GB ekran kartı kullanıyorum sizce ne kadar rahatlarım.

Q6600'den i3 4130 çağ atlatır Q6600 1050 Ti bile besleyemeyen bir işlemci.
Ayrıca i3 4130 daha düşük güç tüketimiyle sizi ek bir soğutma masrafından kurtarabilir Q6600 çok güç çekiyor 105W TDP'si vardı yanlış hatırlamıyorsam.
GT730 ise HD 5450 ve HD 5570'den daha iyi ikisini de tokatlıyor kusura bakmayın düz 5500'in verilerini bulamadım orijinal AMD sitesinde.
Dediğim oyunlarda düşük ayarlar 1080p de tatmin eder sizi.
Diğer ayarlarda tatmin etmeyebilir emin değilim ama tatmin etmezse çözünürlük düşürebilirsiniz.

Q6600'den i3 4130 çağ atlatır Q6600 1050 Ti bile besleyemeyen bir işlemci.
Ayrıca i3 4130 daha düşük güç tüketimiyle sizi ek bir soğutma masrafından kurtarabilir Q6600 çok güç çekiyor 105W TDP'si vardı yanlış hatırlamıyorsam.
GT730 ise HD 5450 ve HD 5570'den daha iyi ikisini de tokatlıyor kusura bakmayın düz 5500'in verilerini bulamadım orijinal AMD sitesinde.
Dediğim oyunlarda düşük ayarlar 1080p de tatmin eder sizi.
Diğer ayarlarda tatmin etmeyebilir emin değilim ama tatmin etmezse çözünürlük düşürebilirsiniz.

Teşekkür ederim anakartın en iyi işlemcisini biliyorsanız söyleyebilir misiniz ve internetten arattımda tam emin olamadım anakartla kac GB RAM'e çıkabiliyor.

2000 TL oyun oynamak için hiç yeterli bir para değil. Bütçe eklemelisiniz sıfır için adamakıllı belli bir yere götürecek bilgisayarlar 13 binden başlıyor ama ikinci elde AMD odaklı bir bilgisayar yaparsanız (AMD bileşenleri 2. elde çok ucuzdur) 5-6 bine sizi idare eden bir PC toplarsınız gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı