taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #31 ŞenolGüneş dedi: Hocam Valorant, CS:GO, ETS 2 gibi oyunları oynatır ama CodW gibi iyi sistem isteyen oyunlarda biraz zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... CoD W gt 730 kırbaçlasan akıcı oynatmaz bu arada. Manyak oyun.
ŞenolGüneş dedi: Hocam Valorant, CS:GO, ETS 2 gibi oyunları oynatır ama CodW gibi iyi sistem isteyen oyunlarda biraz zorlayabilir. Genişletmek için tıkla... CoD W gt 730 kırbaçlasan akıcı oynatmaz bu arada. Manyak oyun.
MelihGeckinn Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #32 taskspc dedi: CoD W GT 730 kırbaçlasan akıcı oynatmaz bu arada. Manyak oyun. Genişletmek için tıkla... Zaten oynamam.
taskspc dedi: CoD W GT 730 kırbaçlasan akıcı oynatmaz bu arada. Manyak oyun. Genişletmek için tıkla... Zaten oynamam.
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #33 MelihGeckinn dedi: Yüklü değil. Yüklü değil. Çalışıyor olması bozulmaz anlamına gelmezmi çalışan bilgisayar niye bozulsun. Genişletmek için tıkla... Örnek ısı işlemi uygulanmış düz bir ekran kartı. Bir ay bile sürmez elinde kalır. Örnek bu tabi ki öyle olma ihtimalinden değil.
MelihGeckinn dedi: Yüklü değil. Yüklü değil. Çalışıyor olması bozulmaz anlamına gelmezmi çalışan bilgisayar niye bozulsun. Genişletmek için tıkla... Örnek ısı işlemi uygulanmış düz bir ekran kartı. Bir ay bile sürmez elinde kalır. Örnek bu tabi ki öyle olma ihtimalinden değil.
MelihGeckinn Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #34 Isı işlemi uygulanmış derken yani nasıl anlamadım. taskspc dedi: Örnek ısı işlemi uygulanmış düz bir ekran kartı. Bir ay bile sürmez elinde kalır. Örnek bu tabii ki öyle olma ihtimalinden değil. Genişletmek için tıkla...
Isı işlemi uygulanmış derken yani nasıl anlamadım. taskspc dedi: Örnek ısı işlemi uygulanmış düz bir ekran kartı. Bir ay bile sürmez elinde kalır. Örnek bu tabii ki öyle olma ihtimalinden değil. Genişletmek için tıkla...
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #35 MelihGeckinn dedi: Isı işlemi uygulanmış derken yani nasıl anlamadım. Genişletmek için tıkla... Baştan savma tamir.
MelihGeckinn dedi: Isı işlemi uygulanmış derken yani nasıl anlamadım. Genişletmek için tıkla... Baştan savma tamir.